Μην πας μακριά… ένα χαρούμενο Πάσχα έρχεται στο MAREWEST

Είναι από τις φορές που είμαι σίγουρη ότι δεν θα βαρεθούμε αυτό το Πάσχα, ακόμα και και τις γιορτινές μέρες που θα κατεβούμε στο εξοχικό μας, έξω από την Κόρινθο, καθώς  η χαρά της άνοιξης καταφτάνει στο MAREWEST παρέα με το άτακτο παπί και την κυρία Bunny!

Το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου γεμίζει χαμόγελα, παιχνίδι, και ατελείωτες ώρες διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Από σήμερα Σάββατο 31 Μαρτίου και κάθε μέρα μέχρι και τις 7 Απριλίου, τα παιδιά διασκεδάζουν στο MAREWEST με πολλαπλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν, bubbleshow, σεμινάρια μαγείας, ξυλοπόδαρους, θεατρικό παιχνίδι, διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, facepainting, δημιουργικές πασχαλινές κατασκευές, επιτραπέζια, παζλ, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, χορό και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι. Παρέα με τα παιδιά θα είναι κάθε μέρα και το φανταστικά άτακτο παπί αλλά και η κυρία Bunnyπου μαζί με  τους μικρούς μας φίλους, θα βγάζουν φωτογραφίες, θα χορεύουν και θα φροντίζουν ώστε τα χαμόγελα να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Οι ώρες λειτουργίας των παιδικών δραστηριοτήτων θα είναι κάθε μέρα έως και τις 7 Απριλίου 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00 δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους, νονούς και γονείς, τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη βόλτα τους για όλα τα απαραίτητα των ημερών με πολύ παιχνίδι για τα ενθουσιασμένα πιτσιρίκια.

Ειδικά  μέχρι τις 1/4, στο Mare West θα φιλοξενηθεί και Πασχαλινό Bazaar από τον Πανελλαδικό Σύλλογο για παιδιά με Αιματολογικές παθήσεις και σύνδρομο down «Παιδί & Δημιουργία» δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να στηρίξουν το σημαντικό έργο του συλλόγου.

Παράλληλα, με τον ήλιο να μας κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις, το παιχνίδι θα μπορεί να συνεχιστεί και στην πρότυπη παιδική χαρά 2 στρεμμάτων του MAREWESTκαι η χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα στα άκαπνα καφέ του εμπορικού πάρκου να γίνει ακόμα πιο απολαυστική.

You may also like