Μπλε μάτια: Ποιές σκιές θα τα απογειώσουν;

Τα μπλε μάτια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη βοήθεια για να ξεχωρίζουν. Αλλά, μπορείτε πραγματικά να τους δώσετε ένταση και να τα ανεβάσετε επίπεδο, εξετάζοντας τις βασικές θεωρίες της χρωματολογίας κάθε φορά που αγοράζετε προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια σας.

#1 Shine bright like a diamond. Οι μεταλλικές σκιές είναι τέλειες για το καλοκαίρι καθώς παίζουν με το λαμπερό και ηλιοκαμένο δέρμα σας. Τα χρυσά και τα χάλκινα τονίζουν το μπλε, επειδή το ψυχρό έρχεται σε αντίθεση με το θερμό.

#2 Ένα κλασικό smoky eye που περιέχει γκρι και μαύρο χρώμα μπορεί να είναι λίγο σκληρό για τα απαλά μπλε μάτια. Αντ’αυτού δοκιμάστε μια μαλακότερη, πιο κολακευτική εναλλακτική λύση με ένα φάσμα ζεστών και ουδέτερων χρωμάτων.

#3 Ξεχάστε τα πράσινα και τα πορφύρα και τολμήστε τα πορτοκαλί και τα κοραλλί ως μια δροσερή ποπ και εναλλακτική επιλογή. Μιας και βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το μπλε στο τροχό των χρωμάτων,  αυτές οι χυμώδεις αποχρώσεις θα κάνουν πραγματικά τα μπλε μάτια σας να φαίνονται πολύ φωτεινά.

#4 Στην ίδια λογική με το smoky eye, βρίσκεται και το navy blue. Ένα cat eye, ή μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφάρων, ή ακόμα και ένα messy liner, η μουτζουρωμένη γραμμή στα πάνω βλέφαρα, μπορεί να φανούν εξαιρετικές εναλλακτικές μιας και φαίνονται λιγότερο αυστηρές σε σχέση με τα μαύρα.

 

You may also like