Μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τα λαχταριστά πιάτα… της Pixar! (+ videos)

Η περίοδος της καραντίνας έχει ως ένα βαθμό λήξει και ξεκινάμε πλέον σταδιακά να επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας – με ό,τι αυτή συνεπάγεται, στην παρούσα φάση. Όλο αυτό το διάστημα τα food blogs, το Instagram και το Youtube πήραν “φωτιά” καθώς όλοι μας αναζητούσαμε μέσα από τη μαγειρική δημιουργικές και γευστικές διεξόδους, ενώ και κολοσσοί όπως η Disney δε δίστασαν να μοιραστούν με το κοινό δημοφιλείς συνταγές. Αν, όμως, θες να συνεχίσεις να δοκιμάζεις να στήνεις από το μηδέν νέες συνταγές, είσαι τυχερός, γιατί η Pixar είναι εκείνη που θα σου αποκαλύψει μερικά… γαστρονομικά μυστικά!

               Μέσω του καναλιού της στο Youtube, η Pixar δημιούργησε τη σειρά “Cooking With Pixar” στην οποία παρουσιάζονται τρεις (για την ώρα) συνταγές που εμπνέονται από ταινίες της εταιρείας παραγωγής. Τα δε tutorials γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικά χάρη στα animations που τα συνοδεύουν!

Αυτό σημαίνει πως ο καθένας τώρα μπορεί να φτιάξει από την άνεση του σπιτιού του την πίτσα του εστιατορίου Pizza Planet από το “Toy Story” παρέα με τον Chef Forky…

               … τα εξωτικά dumplings της βραβευμένης με Oscar μικρού μήκους ταινίας “Bao” με τον Bao να παρακολουθεί κάθε κίνηση….

… ή την τούρτα γενεθλίων από την πρόσφατη ταινία“Onward” με τη βοήθεια των ξωτικών αδερφών Ian και Barley!

Το μόνο “πρόβλημα” είναι πως στις συνταγές δεν αναφέρονται δοσολογίες, οπότε ίσως χρειαστεί να τις ορίσεις εσύ αναλόγως με τα άτομα που θα μοιραστείς το τελικό αποτέλεσμα ή, εναλλακτικά, να βρεις παρόμοια βίντεο με τη συνταγή όπου θα αναφέρονται και οι δοσολογίες.

Τι περιμένεις, λοιπόν; Η μαγειρική δε θα μπορούσε να γίνει πιο διασκεδαστική!

Πηγή: Travel + Leisure

Banner photo: IMDb

You may also like