Νέα κρητική πίτσα από την Madame Ginger & την Domino’s Pizza!

dominos' pizza madame gingerΤη δοκιμάσαμε και τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα… Ένα ταξίδι στις γεύσεις της χώρας μας ξεκίνησε η Domino’s Pizza, σε συνεργασία με την MadameGinger, αγαπημένη chef και blogger και είχαμε τη χαρά να είμαστε ανάμεσα τους τυχερούς που την απολαύσαμε σε όλο της το μεγαλείο….

Πιστοί στο DNAτης μάρκας, που θέλει τα πιο νόστιμα και ποιοτικά υλικά να συνθέτουν τη γευστική ποικιλία στις πίτσες μας, ξεκινήσαμε το δικό μας ταξίδι αναζήτησης στις πρώτες ύλες του τόπου μας.

Πρώτος σταθμός μας το πανέμορφο νησί της Κρήτης με τις συναρπαστικές στην απλότητά τους γεύσεις. Συνδυάσαμε απάκι μαριναρισμένο με μυρωδικά και βότανα των κρητικών βουνών με την πλούσια σε γεύση γραβιέρα, στολίσαμε με φρέσκια ντομάτα και έχουμε μία ιδιαίτερη πίτσα που μοσχοβολάει Ελλάδα.

Απολαύστε τις οικείες γεύσεις της κρητικής κουζίνας στην αγαπημένη σας πίτσα Domino’sκαι μοιραστείτε την εμπειρία σας στα socialmediaμε το hashtag #DominosKritiki!

Παραγγείλτε online στο www.dominos.gr ή μέσα από την εύχρηστη mobile εφαρμογή για iPhone και Android με έκπτωση έως 40% και ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/DominosGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

You may also like