Νέα μόδα στα αξεσουάρ: Ear Cuffs!!

floral-ear-cuffsΟι στυλίστες στο Hollywood είναι ξετρελαμένοι με τη νέα μόδα στα αξεσουάρ που ακούει στο όνομα ear cuffs. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη λέξη στα ελληνικά για να το περιγράψω, είμαι όμως σίγουρη ότι θα καταλάβατε πως πρόκειται για τα σκουλαρίκια που καλύπτουν σχεδόν όλο το αυτί ή μόνο το πάνω μέρος του.

Κι επειδή, τα αυτιά για καλή μας τύχη είναι από εκείνα τα μέρη που όσα παραπάνω παγωτά και να φάγαμε φέτος το καλοκαίρι, δεν έχουν μεταβάλει το μέγεθός τους, μπορούμε όλες να φορέσουμε ανενόχλητες το νέο trend που κάνει θραύση στο κόκκινο χαλί. Μπορείτε, λοιπόν να δοκιμάσετε πολλά και διαφορετικά σχέδια ανάλογα με το γούστο σας και τι πιστεύετε κολακεύει το δικό σας αυτί. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας θα παίξει βέβαια και το στυλ των μαλλιών σας καθώς και το look που θέλετε να πετύχετε κάθε φορά.

Ανάμεσα σε όλα τα σχέδια που κυκλοφορούν μπορείτε να διαλέξετε κάτι περίτεχνο και αστραφτερό, όπως της φωτογραφίας, για ένα πιο βραδινό look… φτάνει να προσέξετε τα υπόλοιπα αξεσουάρ για να μη μοιάζετε με τραγουδίστρια σε πίστα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Επίσης, έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε κάτι πιο διακριτικό όπως το σχέδιο με το αλυσιδάκι.
30ea0_bridesmaid_dresses_ear-cuff11

Εγώ πάλι αγόρασα το συγκεκριμένο από τα H&Μ και δείχνει πολύ ωραίο. Θα πρότεινα ν’ αποφύγετε τα κολιέ και να το συνδυάσετε μ’ ένα ωραίο δαχτυλίδι ή βραχιόλι.
Όσο για το αν είναι “βολικό”… εντάξει θα είμαι ειλικρινής δεν είναι και το πιο άνετο σκουλαρίκι του κόσμου αλλά με το κατάλληλο χτένισμα στα μαλλιά δείχνει πολύ ωραίο κι αυτό είναι που μετράει σωστά;
HAUL 005

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Georgia Michalopoulou, πατήστε εδώ

You may also like