Νέα ολιστική σειρά Apivita Hair Care

Προϊόντα περιποίησης για τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών…

Η Apivita παρουσιάζει τη νέα ολιστική σειρά περιποίησης μαλλιών Apivita Hair Care. Η νέα σειρά σαμπουάν δίνει λύση στις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών με φυσικό, ολιστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Συγκεκριμένα, η νέα σειρά Apivita Hair Care διαθέτει υψηλά ποσοστά φυσικότητας, έως και 100%, είναι εμπλουτισμένη με περισσότερα ελληνικά βιολογικά εκχυλίσματα, είναι silicon free, χρησιμοποιεί ανακυκλωμένες συσκευασίες και η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στις βιοκληματικές εγκαταστάσεις της.

Η αποτελεσματικότητά της αποδεικνύεται με 9 κλινικές μελέτες, με το νέο σύμπλοκο των εργαστηρίων της, Hippophae Tonic Complex, μια υπερτροφή «superfood» για τα μαλλιά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον κύκλο ζωής της τρίχας. Για κάθε ανάγκη υπάρχει και μια ολοκληρωμένη φροντίδα με προϊόντα Pre Shampoo, Shampoo, After Shampoo.

Ενδεικτικά, η σειρά περιλαμβάνει το λάδι ενδυνάμωσης και τόνωσης Nature’s Hair Miracle, την Hair Loss Lotion, το Hair Loss Night Serum, την μαλακτική κρέμα Tonic Conditioner, το Oil Balance Shampoo και το Rescue Hair Oil.

You may also like