Νέα σειρά NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME για όμορφη νεανική επιδερμίδα

Κάθε μέρα «γεμίζει» τη ζωή μας συναισθήματα και εμπειρίες που μας υπενθυμίζουν ποιες είμαστε, τι έχουμε πετύχει και με ποιο τρόπο. Ο χρόνος όμως που περνάει, μας «αδειάζει», αφήνοντας τα σημάδια του όχι μόνο σε μυαλό και σώμα αλλά και στην ίδια την επιδερμίδα μας. Αρκεί όμως αυτό για να μας στερήσει ακόμα πιο δυνατές στιγμές;

Μέρα με τη μέρα το πρόσωπο μας μοιάζει να χάνει το νεανικό φυσικό του γέμισμα ενώ η όψη της επιδερμίδας χάνει σταδιακά τον όγκο, την σφριγηλότητα και την πυκνότητα της. Η NIVEA έρχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες με τη νέα σειρά αντιγήρανσης NIVEA Cellular Anti-Age Volume.

Η NIVEA Cellular Anti-Age αποτελεί ορόσημο στα προϊόντα αντιγήρανσης στην Ευρώπη. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται* τη φόρμουλα με το μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που τονώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει αισθητά την εμφάνιση της. Η NIVEA Cellular Anti-Age συνεχίζει να εμπνέει και μας συστήνει δύο νέα και καινοτόμα προϊόντα, που θα γίνουν οι νέοι μας σύμμαχοι στη μάχη κατά του χρόνου.

Με άμεσα αποτελέσματα στην εφαρμογή τους, οι Πέρλες Αναπλήρωσης Όγκου και η Κρέμα Ημέρας Αναπλήρωσης Όγκου έρχονται να αναπληρώσουν το χαμένο όγκο της επιδερμίδας, επαναφέροντας την πυκνότητα της ενώ παράλληλα συμβάλουν στην επανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου μας, χαρίζοντας επιδερμίδα νεανική και ανανεωμένη που αντανακλά τον καλύτερο μας εαυτό!

Καινοτομία στην Αναπλήρωση του Όγκου με δύο νέα προϊόντα!

Η NIVEA δίνει νέα διάσταση στις αγαπημένες των γυναικών, πέρλες, και τις μεταμορφώνει σε ένα μοναδικό συστατικό ανανέωσης και λάμψης. Ο ορός δημιουργείται από την ένωση του ενυδατικού gel και των περλών, ενώ συνιστάται για καθημερινή χρήση, ημέρα και νύχτα, στην περιοχή του προσώπου και του ντεκολτέ.

Το μυστικό του προϊόντος κρύβεται στις πέρλες, οι οποίες ενεργοποιούνται με κάθε χρήση. Περιέχουν την υψηλότερη** συγκέντρωση Υαλουρονικού Οξέος, Collagen Booster και Κρεατίνη, συστατικά που κάνουν τη σύνθεση του προϊόντος, μοναδική και καινοτόμα. Με την πίεση του ακροφυσίου, οι πέρλες μεταμορφώνονται σε έναν μεταξένιο ορό. Το αποτέλεσμα:με συστηματική χρήση η επιδερμίδα μας ανακτά το χαμένο της όγκο και την πυκνότητα της, ενώ γίνεται ακόμα πιο λαμπερή, σφριγηλή και φυσικά πιο «γεμάτη» από ποτέ.

You may also like