Νέες κυκλοφορίες στον χώρο του beauty

Δεν έχει σημασία αν είσαι μέσα η έξω από το σπίτι για το τι πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής… Η Άνοιξη είναι εδώ και από ότι φαίνεται αρχίζει και σταθεροποιείται η θερμοκρασία. Εμείς συνεχίζουμε να μένουμε στο σπίτι και φροντίζουμε την επιδερμίδα μας γιατί αλλιώς το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστούν ερεθισμοί και κοκκινίλες. Η γύρη και θερμοκρασία αλλάζουν τα δεδομένα της καθημερινή μας περιποίησης. Ευτυχώς για όλους τους τύπους επιδερμίδας υπάρχει το κατάλληλο προϊόν! Σε κάθε περίπτωση ενεργοποιούμαστε όσο το δυνατό καλύτερα…

  • Η Daily Defence Moisturiser της BHARTI VYAS είναι μια  εξισορροπητική, θρεπτική κρέμα που προστατεύει το δέρμα από τις επιζήμιες επιδράσεις των UV ακτίνων και άλλων επιδράσεων στο περιβάλλον και τον τρόπο ζωής. Τα φυσικά συστατικά της σας προστατεύουν, ενυδατώνουν, και ενισχύουνγια την βελτίωση τηςεπιδερμίδας, αποκαθιστώντας τη χαμένη λάμψη.

Τα βασικά συστατικά του είναι του αλουρονικό οξύ, μια φυσική ουσία που βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Ο ρόλος του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα είναι να παρέχει έναν μηχανισμό μεταφοράς βασικών θρεπτικών ουσιών από την κυκλοφορία του αίματος σε ζωντανά κύτταρα του δέρματος και να ενυδατώνει το δέρμα κρατώντας το νερό.

  •  Η Institut Esthederm Intensive Propolis Cream είναι ελαφριά κρέμα κατά της ακμής για ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος καθώς δίνει στο πρόσωπό σας καθημερινά ακριβώς τη φροντίδα που του αξίζει. Τα κυρίως χαρακτηριστικά του είναι να καταπραΰνει τον ερεθισμό και δρα κατά των ατελειών. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε κάθε πρωί ή και το βράδυ. Η Αντηλιακή προστασία που παρέχει  είναι χωρίς SPF και τα ενεργά συστατικά είναι η πρόπολη.
  • Το LIP & NAIL BALM GINGER με 100% φυσική σύνθεση. Την Άνοιξη συχνά παρουσιάζεται ξηρασία στα χείλη και στα άκρα μας λόγω της μικρής ανόδου της θερμοκρασίας. Η εκλεκτή και μοναδική σύνθεση του πρώτο πολυχρηστικού balm για νύχια, επωνύχια και χείλη θα σας δώσει ενυδάτωση, θρέψη, αποκατάσταση και προστασία. Τα νέα Lip & Nail Balm της Kure Bazaar μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσο χρειαστεί μέσα στην ημέρα.

Τα συστατικά του είναι οργανικό βούτυρο Kαριτέ, οργανικό βούτυρο κακάο, βιταμίνη Ε, φυσικό εκχύλισμα τζίντζερ τοοποίοδιεγείρει τις αισθήσεις.

Τα αποτελέσματα της ενυδάτωσης θα τα δεις τέλος του μήνα όπου η θερμοκρασία θα συνεχίσει να ανεβαίνει και θα έχεις μια όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ξεφλουδίσματα…

Photo credits: @auttgood (unsplash)

You may also like