Νέο άρωμα και σειρά ομορφιάς από την Tory Burch

my-fragrance-campaignΗ Tory Burch είναι μία από τις σχεδιάστριες που θα ήθελα να έχω φίλες, σε όποια φωτογραφία και αν τη δείτε χαμογέλα. Είναι απίστευτα δημιουργική και είναι άγνωστο πού βρίσκει τόση έμπνευση. Τα ρούχα , παπούτσια, τσάντες και τα αξεσουάρ αν και τόσο μοναδικά, βγάζουν μία απλότητα που μπορούμε να τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι από εκείνους τους σχεδιαστές που χωρίς να στερούνται πολυτέλειας, συνδυάζουν μοναδικά το κορίτσι και την γυναίκα σε ένα φόρεμα. Νομίζω ότι είναι πλέον προφανές, αγαπώ την Tory!

Με αφορμή τη νέα της σειρά ομορφιάς που κυκλοφορεί έκανε κάποιες δηλώσεις που αξίζει να δώσουμε προσοχή:
-«Εύκολα και με αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου: less is more.»
-«Η μείξη είναι το αναπάντεχη: άνθρωποι, μέρη, πράγματα, και φυσικά σχέδια και χρώματα.»
-«Ζωντανά, χαρούμενα και γεμάτα χρώματα» (αυτό είναι η αισιοδοξία για την ομορφιά)
-«Λίγο σπορτίφ και ανδροπρεπές είναι αρκετό για να συναντήσει το θηλυκό.»

beauty-is-collage-4

Το άρωμα το εμπνεύστηκε από την προσωπική της ζωή και το θεωρεί μέρος της ιστορίας της. «Οι γονείς μου είχαν τις αγαπημένες τους μυρωδιές, που είναι τόσο συνδεδεμένες με τις αναμνήσεις μου. Το να φτιάξω ένα δικό μου άρωμα είναι κάτι που ήθελα να κάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι χαρούμενη με το αποτέλεσμα, το άρωμα αυτό είναι μια ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκότητα και στο αγοροκόριτσο, τα εσπεριδοειδή και τα λουλούδια, είναι χαριτωμένο.

beauty-is-collage-1

Στη μυρωδιά του υπάρχει μια περίπλοκη”φωτεινότητα” που το καταλαβαίνετε από την πρώτη επαφή… Είναι μικτή και “τραγανή” με εσπεριδοειδή και φρούτα, από γκρέιπφρουτ και νερολί, με λουλούδια όπως η παιωνία, ρόδο, κέδρο και σανταλόξυλο.

Η σειρά καλλυντικών που ξεκίνησε έχει τρία προϊόντα : ένα bronzer, ένα προϊόν για χείλη και μάγουλα και ένα κραγιόν… όλα εμπνευσμένα από την αγάπη της για μία φυσική αλλά κομψή εμφάνιση. Τέλος δημιούργησε και μία σειρά με bath shower και body cream που συνδοδεύουν το άρωμα και bonus ένα όμορφο κολιέ που περιέχει το άρωμα σε στερεά μορφή! Όλα τα έχει σκεφτεί η αγαπημένη Tory!!

beauty-is-collage-3

Λίγη υπομονή και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από τις 25 Σεπτεμβρίου!

You may also like