Νέο τραγούδι από τους Coldplay

ColdplayΟι Coldplay αναμένονται να δημοσιοποιήσουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Atlas» το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και στο soundtrack της δεύτερης ταινίας «Hunger Games: Catching Fire».
Το τραγούδι ηχογραφήθηκε αποκλειστικά για το soundtrack της ταινίας και – κατά πάσα πιθανότητα – δε θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της μπάντας.
Στο «Atlas» περιλαμβάνεται ο στίχος «Caught in the fire, say “oh”», πράγμα που σημαίνει πως ο Chris Martin έγραψε το τραγούδι αποκλειστικά για την ταινία.
Ο Martin δηλώνει φανατικός της σειράς βιβλίων «Hunger Games». «Μας τιμά το γεγονός πως οι Coldplay, μία από τις πιο γνωστές μπάντες της γενιάς μας, θα ερμηνεύσει το πρώτο τραγούδι του νέου soundtrack», δηλώνει η Tracy McKnight της εταιρείας παραγωγής Lionsgate. «Το γεγονός πως ο Chris Martin είναι fan των βιβλίων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Το single αυτό των Coldplay ολοκληρώνει τη δυναμική ομάδα καλλιτεχνών που συγκεντρώθηκε γι’ αυτό το soundtrack».
Το soundtrack της πρώτης ταινίας περιλαμβάνει τραγούδια των Arcade Fire και Taylor Swift.
Το τελευταίο album που ηχογράφησαν σε studio οι Coldplay ήταν το «Mylo Xyloto» το 2011. Κατά την περιοδεία τους στην Αυστραλία το 2012 ο Chris Martin ανακοίνωσε στο κοινό του Brisbane πως η μπάντα σκόπευε να κάνει ένα διάλειμμα τριών ετών μετά την περιοδεία τους.

Πηγή: www.music-news.com

Hunger Games Catching FireΠροσωπικό σχόλιο: Δεν έτυχε ακόμη να ασχοληθώ με τα «Hunger Games», αλλά το δρομολογώ. Επομένως δε θα εκφράσω – ακόμη – άποψη επ’ αυτών! Όσον αφορά το τραγούδι των Coldplay, και μόνο το όνομα της μπάντας θα είναι «μαγνήτης» για το κοινό.

You may also like