Οδηγός νεότητας για το 2022

  Η καινούργια χρονιά φέρνει αισιοδοξία, χαρά, όνειρα και νέους τρόπους ομορφιάς που θα μας οδηγήσουν να δείχνουμε υγιείς και λαμπερές. Ακολουθούμε βήματα που μας ανανεώνουν και δημιουργούν αισθήματα ευφορίας με στόχο  την ψυχική αλλά και εξωτερική γαλήνη να καθρεφτίζεται στο πρόσωπο μας. Αυτά είναι τα πρώτα «σημάδια» που χρειάζεται να εστιάσουμε και ύστερα με μεγαλύτερο βάρος τις φυσικές ρυτίδες μας. Ωστόσο, είναι αρκετές οι φορές που μας ενοχλούν οι σακούλες κάτω από τα μάτια ή οι μαύροι κύκλοι… Είτε γιατί δεν έχουμε κοιμηθεί αρκετά είτε γιατί δεν έχουμε καλή ενυδάτωση. Ακολούθησε τα εξής βήματα που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πιο νέα σε λίγα λεπτά και θα αποζημειωθείς!

Fresh Face

  Αν πριν την βραδινή σου έξοδο ή την επόμενη ημέρα, παρατηρείς πως τα μάτια έχουν όψη κούρασης ή έχουν έντονο οίδημα, μπορείς να τοποθετήσεις ειδικά patches, όπως τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches. Μπορείς να τα έχεις βάλει από το βράδυ στο ψυγείο ώστε να αποσυμφορήσουν άμεσα την περιοχή. Αν δεν έχεις αυτή την περίοδο μάσκες ματιών… Βάλε στην κατάψυξη για δέκα λεπτά 2 κουτάλια και, αφού κρυώσουν, ακούμπησε για λίγο το κοίλο μέρος τους στα μάτια σου. Θα νιώσεις σίγουρη ανακούφιση!

New age

Πριν αρχίσεις την ιεροτελεστία του makeup, πριν ακόμη εφαρμόσεις το fond de teint άπλωσε τον αντιγηραντικό ορό Dermagor Set Skin Plast Serum με ιριδίζοντα στοιχεία.. Ή ένα primer λάμψης ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερη φωτεινότητα στην επιδερμίδα σου. Μια δεύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις μια κρέμα με ροζ χρωστικές, που επαναφέρει γρήγορα τον ροδαλό τόνο του προσώπου.

Shine

Αν έχεις μόνο δεκαπέντε λεπτά για να ετοιμαστείς και σε έχει πιάσει πανικός, ακολούθησε τα επόμενα βήματα. Άπλωσε έναν ορό με βιταμίνη C… Στη συνέχεια τοποθέτησε μια υφασμάτινη εμποτισμένη μάσκα με αντιγηραντικά συστατικά για 10 λεπτά. Κάλυψε τους μαύρους κύκλους και κάθε ατέλεια με το Coverderm Peptumax Concealer Plus Anti-Wrinkle Oil-Free Waterproof κονσίλερ. Συμπλήρωσε στα ζυγωματικά και στην εξωτερική γωνία των ματιών σου με την Dior Backstage Glow Face Palette highlighter και είσαι έτοιμη to go!

Νέες συνήθειες για μία υπέροχη χρονιά και για την επιδερμίδα μας…

Featured image: unsplash.com/@ericjamesward

You may also like