Οι διάσημες και τα μυστικά τους

Τα διάσημα κορίτσια είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, έχουν πολλά μυστικά ομορφιάς που είμαι απόλυτα βέβαιη ότι δεν τα έχουν μάθει μόνες τους και φυσικά τα μοιράζονται. Για παράδειγμα εδώ θα βρείτε πολλά από εκείνα που τις κάνουν να δείχνουν λαμπερές και όμορφες. Όχι δεν είναι συνέχεια έτσι, ούτε όταν ξυπνάνε το πρωί… Αν νομίζετε ότι σε εκείνες έβαλαν το γονίδιο να δείχνουν τελείες 24h/7 και σε εμάς το ξέχασαν, γελιέστε …

 

Μυστικά ομορφιάς από τις ειδικές, λοιπόν, και ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τα πλήθη που έλεγε και μια κυρία παλαιοτέρα, καθώς αποκαλύπτουμε τις κομψές συμβουλές και τα κόλπα από τις γυναίκες που βάζουν την «τέχνη» τους σε κάθε έξοδο τους όχι απλώς ένα lip balm και έξω από το σπίτι! ( να δεις τι μου θυμίζει αυτό… )

Sarah Jessica Parker (Ηθοποιός)
«Η Oleo-Relax της Kerastase είναι μία μάσκα μαλλιών που δεν αποχωρίζομαι πότε και είναι η αγαπημένη μου προ-θεραπεία στη περίπτωση μου κάνει τεράστια πράγματα για τα μαλλιά μου.»

 

 

 

 

 

 

 

Elle Macpherson (Μοντέλο και επιχειρηματίας)
«Απολέπιση, απολέπιση! Πριν από ένα πάρτι, έχω πάντα ένα γάντι και τρίβω με το χέρι και έτσι νιώθω στιλβωμένη από το πρόσωπο μέχρι τα πόδια πριν από ενυδάτωση. Είναι ότι καλύτερο για την κυκλοφορία και για να γίνει το δέρμα λαμπερό.»

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica Alba (Ηθοποιός)
«Όταν είμαι στο κόκκινο χαλί, χρειάζομαι κάτι που δεν θα υποχωρήσει, αλλά δεν κάνει να μοιάζει σαν να είμαι κτισμένη στο make-up. Δεν είμαι ένα μεγάλη οπαδός της αφής του προσώπου και δεν κοιτάζω συχνά τον εαυτό μου στον καθρέφτη, έτσι το Colorstay της Revlon (fond-de-teint) είναι το αγαπημένο μου. Με κάνει και δείχνω άψογη.»

 

 

 

AMANDA Wakeley (Σχεδιάστρια)
«Αρχίζω το τελετουργικό μου με την εφαρμογή του La Prairie Cavier Luxe Cream [258 ευρώ],(και μία ενυδατική μια χαρά δουλειά κάνει , με αυτό το ποσό, καλύτερα να πληρώσετε τη ΔΕΗ) . Είναι το καλύτερο λίφτινγκ, δεν έχει σημασία πόσο κουρασμένο αισθάνεται το δέρμα μου. Έπειτα δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά με τη Maybelline Volum ‘Express Mascara Η falsies. Δεν χρειάζεται να παιδεύεστε με ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτή η μασκαρα δίνει όγκο και μήκος και αυτό είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου »

 

 

 

 

 

 

Dita Von Teese (ηθοποιός Burlesque )
«Τα έντονα χείλη είναι πάντα λαμπερά και στη μόδα. Το χειμώνα, αγαπώ το βαθύ, πλούσιο, κόκκινο κραγιόν. Επενδύστε σε ένα όμορφο κόσμημα. Επίσης, βάλτε χρώμα στα νύχια σας ,μια συναρπαστική απόχρωση.»

 

 

 

 

 

 

 

Pixie Lott (Τραγουδίστρια / τραγουδοποιός)
«Τείνω να πάω είτε στα μάτια ή στα χείλη, αλλά θεωρώ ότι το φωτεινό βλέμμα -χείλος είναι δύσκολο να διατηρηθεί και θα καταλήξετε να μοιάζετε κλόουν. Λατρεύω τα μάτια της MAC όπως εμφανίζονται, ακόμα και για τις υδαρής στο εσωτερικό των ματιών. Θα φορέσω ένα κομμάτι της, eyeliner σε ροκ στυλ ώστε να μένει όλη τη νύχτα. ”

 

 

 

 

Lyndell Mansfield (Garnier ειδικός χρώμα των μαλλιών)
«Μην κάνετε πειράματα, την ημέρα του ραντεβού, στα μαλλιά σας και ναι επιμένουμε σε αυτό. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι είναι εκείνο που πραγματικά θέλετε. Θέλετε να εντυπωσιάσετε το αφεντικό; Είστε εκεί για να τραβήξετε τα βλέμματα; Καλό είναι να αφήστε τα άλουστα τα μαλλιά σας, για δύο μέρες, πριν το κομμωτήριο, έτσι βοηθάτε και στον παράγοντα της προετοιμασίας.»

 

 

 

Zoe Kravitz (Ηθοποιός και το πρόσωπο της Vera Wang Princess)
«Αγαπώ το Convertible Color in Poppy της Stila. Είναι πραγματικά κολλώδες, γι ‘αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή του και δίνει την τέλεια δροσερή λάμψη ».

 

 

 

 

 

 

 

 

Daisy de Villeneuve (Συγγραφέας και εικονογράφος)
«Πάντα έχω ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, μάσκαρα και σταγόνες για τα μάτια μου στο πορτοφόλι μου. Χρησιμοποιώ επίσης μια στρώση από κόκκινο κραγιόν και αμέσως δίνω λάμψη στο πρόσωπό μου».

 

Anja Rubik (Μοντέλο και το πρόσωπο άρωμα DKNY)
«Για μένα, το μυστικό για μια τέλεια εμφάνιση είναι ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα. Τα πάντα ξεκινούν με μία θρεπτική μάσκα προσώπου ώστε να ενυδατωθούν όλα ειδικά για οι περιοχές που υπάρχει πρόβλημα και φαίνεται. Έπειτα μαζεύω τα μαλλιά και εφαρμόζω το make-up, κάνω το περίγραμμα των ματιών και οπωσδήποτε gel φρυδιών.

 

 

 

 

 

 

 

Natasha Gilbert (Μοντέλο)
«Γεμίστε το νεροχύτη σας με παγωμένο νερό και βυθίστε το πρόσωπό σας σε αυτό. Αυτό σας δίνει μια υγιή λάμψη, μειώνει το πρήξιμο και συσφίγγει τους πόρους σας, ώστε να είστε έτοιμες για τη βραδινή σας έξοδο.»

You may also like