Οι εμβληματικοί οροί της Sephora

Όλοι χρειαζόμαστε τον ήρωα μας… Ήρθε η στιγμή να σώσουμε την επιδερμίδα μας από την απότομη αλλαγή του καιρού και να ενισχύσουμε επιτακτικά την υγρασία του δέρματος από τυχόν ξηρασία ή ερεθισμούς. Φυσικά όλο το προηγούμενο διάστημα προσέξαμε ιδιαίτερα την φροντίδα του προσώπου αφού είχαμε τον διαθέσιμο χρόνο. Παρόλα αυτά οι ακραίες αντιθέσεις χρειάζονται boosters που βοηθούν. Αυτή την εβδομάδα την τιμητική τους έχουν τα Hero Serums και θα μας ικανοποιήσουν τόσο όσο και οι απαιτητικές ανάγκες της εποχής!

Το αντιρυτιδικό SERUM προσώπου Capture Totale Super Potent του Dior θα  καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την περιποίηση του δέρματος έτσι ώστε να ακτινοβολεί μια νεανική λάμψη υγείας, για κάθε ηλικία. Μετά από 7 ημέρες, το δέρμα θα είναι ορατά πιο λείο, πιο σφριγηλό, πιο τονωμένο και πιο ομοιόμορφο ανακτώντας την δυναμική του ξανά! Μετά από 1 μήνα, τα αποτελέσματα αυτά παγιώνονται σε βάθος χρόνου.

Είναι ο νούμερο 1 ορός επιδιόρθωσης της Estée Lauder και αυτό δεν είναι τυχαίο! Το Advanced Night Repair Synchronized Complex II μειώνει θεαματικά τα βασικά σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, αφυδάτωση/ξηρότητα, θαμπάδα) που κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Chronolux CB μεγιστοποιεί την νυχτερινή ανανέωση της επιδερμίδας ενώ το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει, ένας φυσικός μαγνήτης ενυδάτωσης, “κλειδώνει” την υγρασία στο εσωτερικό της. Περισσότερο από το 75% των γυναικών που τον δοκίμασαν είδαν το πρόσωπό τους να αποκτά ορατά πιο νεανική όψη μέσα σε 4 εβδομάδες, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώθηκαν αισθητά,η επιδερμίδα έγινε πιο απαλή, ενυδατωμένη και δυνατή.

To προηγμένο Genifique Microblame Serum της Lancome είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Ανακαλύψτε τη λάμψη του δέρματός σας χρησιμοποιώντας το serumπρωί και το βράδυ. Μετά από μία εφαρμογή, θα ενισχυθεί ο φυσικός φραγμός του δέρματος. Σημαντικά σημάδια γήρανσης εμφανίζονται ορατά βελτιωμένα και η λάμψη, οι λεπτές γραμμές που λειαίνονται, η σύσφιξη προσώπου είναι τα κυρίως έντονα χαρακτηριστικά που θα παρατηρήσουμε!

Η Clarins με το Double Serum Traitement antiage intensif είναι η μόνη θεραπεία αντιγήρανσης σε δύο φάσεις, υδάτινη και λιπιδική. Επίσης , πλούσια σε 20 φυτικά εκχυλίσματα, που διεγείρει τις 5 ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας και αποκωδικοποιεί για πρώτη φορά τη «γλώσσα» της νεότητας. Η μοναδική διπλή της σύνθεση, με καθολική λειτουργία και εμπνευσμένη από βιολογικά συστατικά έχει ορατή αποτελεσματικότητα κατά των σημαδιών της γήρανσης.

Τα  Sephora είναι εδώ για να μας δώσουν ώθηση και επανεκκίνηση στην καθημερινότητα μας ύστερα από αρκετό καιρό. Ας υποκύψουμε στον πειρασμό… κι ας απολαύσουμε τις ευεργετικές συνέπειες των serums που μας προτείνει.

Photo credits: @miteneva (unsplash)

You may also like