Οι καλύτερες κρέμες ξυρίσματος για … εκείνον

Θέλετε να ξυρίσετε το πρόσωπό σας; Ναι, μπορεί να νιώθετε πολύ εξοικειωμένοι με το ξυραφάκι σας, μιας και είναι μια συνήθεια που κάνετε σχεδόν καθημερινά. Πριν σηκώσετε αυτό το ξυράφι λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια πρακτική κρέμα ξυρίσματος. Η επιλογή να ξυριστείτε χωρίς μια τέτοια, μπορεί να σας θέσει σε αυξημένο κίνδυνο ερεθισμού και μικροτραυματισμού. Οι συγκεκριμένες κρέμες, έχουν φτιαχτεί ώστε όχι μόνο να κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη και πιο άνετη, αλλά και για να προετοιμάζουν κατάλληλα την επιδερμίδα για να δεχτεί την λεπίδα χωρίς να φέρει μαζί της ερεθισμούς και κνησμό.

  1. Κρεμώδες, πλούσιο και δροσερό. Το Shave Cream for Men του Tom Ford μαλακώνει τα γένια για καλύτερο, άνετο ξύρισμα. Θρέφει και προστατεύει το δέρμα. Άμεση ανακούφιση από τους ερεθισμούς που προκαλεί το ξύρισμα.

 

  1. Gel από αλόη ανακουφίζει και δίνει απαλή αίσθηση στο πρόσωπο και στα γένια για ένα άνετο ξύρισμα. Oil-free.

 

  1. Αφρός ξυρίσματος Smooth Cut Shaving Foam που ενυδατώνει και μαλακώνει την τρίχα, για την αποφυγή ερεθισμών. Ιδανικό για άνετο ξύρισμα.
  1. Μία καταπραϋντική ανδρική κρέμα ξυρίσματος με σύνθεση που περιέχει εκχύλισμα κριθαριού. Η American Barley Skin-Calm Shaving Cream είναι ιδανική για άνδρες με ευαίσθητη ή ξηρή επιδερμίδα & αποτελεί μία ιδανική λύση για ένα εύκολο και γρήγορο ξύρισμα.
  2. Gel ξυρίσματος κατά των ερεθισμών. Για άνδρες με ευαίσθητη ή προβληματική επιδερμίδα (τρίχες που βγαίνουν ανάποδα, ατέλειες εξαιτίας του ξυρίσματος) που εμφανίζει κοκκινίλα ή ερεθισμούς μετά το ξύρισμα. Ο συνδυασμός Ασβεστίου, γλυκολυζιωμένης Βιταμίνης C και Σαλικυλικού οξέος προλαμβάνει την αίσθηση καύσου που μπορεί να εμφανιστεί με το ξύρισμα. Διατηρεί το υδρο-λιπιδικό φιλμ του δέρματος και εμποδίζει τη δημιουργία ερεθισμών. Η επιδερμίδα προστατεύεται και ενυδατώνεται σε βάθος.
  3.  
    1. Το gel ξυρίσματος Biotherm Rasage προλαμβάνει τους ερεθισμούς που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στην ανδρική επιδερμίδα. Το ξύρισμα μετατρέπεται σε μια ευχάριστη εμπειρία και η επιδερμίδα παραμένει απαλή και προστατευμένη ενώ παράλληλα χαρίζει άνεση. Το διάφανο gel μετατρέπεται στη συνέχεια σε αφρό, κάνοντας το ξύρισμα ακόμα πιο εύκολο.

You may also like