Οι πανάδες θα είναι παρελθόν με αυτά τα προϊόντα

Αυτές οι φακίδες που θεωρήθηκαν χαριτωμένες και αξιαγάπητες όταν ήμασταν μικρότερες, τώρα είναι απλά ένα σημάδι της συσσωρευμένης έκθεσης στον ήλιο από τότε μέχρι και σήμερα. Και τα ίδια αυτά σημάδια, είναι που αργότερα σηματοδοτούν και προδίδουν το πέρασμα του χρόνου. Ακόμη χειρότερα, η υπέρχρωση έχει κληθεί να είναι το πιο εμφανές σημάδι ότι το δέρμα μας αρχίζει τη διαδικασία της γήρανσης. Και παρόλο που υπάρχουν οι δραστικές λύσεις απέναντί τους όπως το λέιζερ ενός δερματολόγου, οι λιγότερο επεμβατικοί τρόποι αντιμετώπισής τους, απευθύνονται σε όσους δεν έχουν έντονα προβλήματα, κοστίζουν πολύ λιγότερο και μπορούμε να τους βρούμε πολύ ευκολότερα.

1. Serum ταχείας δράσης που μειώνει τις καφέ κηλίδες και επαναφέρει τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός ενεργής βιταμίνης C με τα εκχυλίσματα από λευκή σημύδα και παιώνια, όχι μόνο καταπολεμούν τις καφέ κηλίδες αλλά εμποδίζουν τη δημιουργία νέων, με συστηματική χρήση.

2. H Dark Spots Solution Cream της Algotherm, μια κρέμα κατά των σκούρων κηλίδων με μη λιπαρή σύνθεση, που βελτιώνει την επιδερμίδα: η όψη της γίνεται πιο λαμπερή και ομοιόμορφη. Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο λεία, ελαστική και απαλή. Ατέλειες και κοκκινίλες μειώνονται.

3. Αυτό το μεταξένιο γαλάκτωμα έχει τη δύναμη να μειώσει τις δυσχρωμίες και να επαναφέρει την αρμονία και την ομορφιά της επιδερμίδας. Η τεχνολογία melaperfect της Darphin , βοηθάει στη μείωση των καφέ κηλίδων ενώ εμποδίζει και την επανεμφάνισή τους. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, ενδυναμώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και βελτιώνει την ποιότητά της μέρα με τη μέρα.

4. Αν μπορούσατε να δείτε την επιδερμίδα σας σε 4 εβδομάδες από σήμερα, τότε θα ξεκινούσατε την περιποίηση σας τώρα! Νύχτα και μέρα, ο ενισχυμένος αυτός ορός, εμπλουτισμένος με τις πιο ισχυρές τεχνολογίες επιδιόρθωσης, βοηθά στην μείωση της εμφάνισης ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου. Για όλους τύπους δέρματος.

5. Η διπλής-δράσης προσέγγιση της Clinique για φωτεινή επιδερμίδα με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Ξεκινήσαμε με τη δύναμη του ορού μας Even Better Clinica με το σύμπλεγμα CL-302 για την αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων. Και το συνδυάσαμε με έναν νέο καταπραϋντικό ενισχυμένο ορό που προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς που μπορούν να προκαλέσουν δυσχρωμίες. Η ορός κατανέμεται σε μια ιδανική ισορροπία λόγω της μοναδικής του αντλίας και της συσκευασίας διπλού θαλάμου.

6. Διορθώνει τις καφέ κηλίδες τοπικά χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό λευκαντικών φυσικών συστατικών, εκχυλισμάτων και αντιοξειδωτικών (ενεργή βιταμίνη C). Το applicateur του είναι ειδικά μελετημένο ώστε να εφαρμόζετε το προϊόν με ακρίβεια πάνω στις κηλίδες.

7. Ένας ιδιαίτερα συγκεντρωμένος oil-free ορός που βελτιώνει την εμφάνιση των σκοτεινών σημείων, προάγει την τόνωση του δέρματος και ωθεί στην ακτινοβολία του. Αυτός ο καθαρός ορός προσφέρει την αξιοπρόσεκτη, επιστημονικά αποδεδειγμένη αντι-σκοτεινή ενέργεια σημείων σε ακριβώς 4 εβδομάδες. Διορθώνει τα υπάρχοντα σκοτεινά σημεία, αποτρέπει την εμφάνιση των σκοτεινών σημείων, και ωθεί την ακτινοβολία της χροιάς. Παρέχει την αντιοξειδωτική προστασία και προσφέρει στο δέρμα σας τη μοναδική αντιγηραντική ενέργεια με την υποκίνηση της παραγωγής κολλαγόνων και ελαστίνης. Το δέρμα σας θα ακτινοβολεί από μόνο του.

You may also like