Οι πιο κομψες πριγκίπισσες της Ευρώπης

Η αλήθεια είναι ότι ο όρος “πριγκίπισσα” δεν συνάδει με την κομψότητα. Ξεφυλλίζοντας σχετικά περιοδικά, μπορεί να δει κανείς εμφανίσεις που η fashion police θα έπρεπε άμεσα να επέμβει…

Kate Middleton

Όμως υπάρχουν και συγκεκριμένοι εκπρόσωποι βασιλικών οίκων, που κάθε εμφάνισή τους προκαλεί διθυραμβικά σχόλια για το γούστο και την κομψότητά τους.Η Kate Middleton είναι μία από αυτές, για την οποία έχουν “χυθεί” τόνοι από μελάνι τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Βρετανό πρίγκιπα William.

Με κάθε ευκαιρία τραβάει-ακούσια-τα φώτα της δημοσιότητας από όλο τον κόσμο, όχι μόνο γιατί τελικά ανήκει, πλέον, στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αλλά και για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Και όχι άδικα, αφού η Middleton είναι μία γαλαζοαίματη με έμφυτη την αίσθηση του στυλ- αλλά δεν είναι η μόνη.

Πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας
Είναι 30 ετών και είναι κόρη του βασιλιά Κάρολου Γουστάβου και της βασίλισσας Σίλβια. Η πριγκίπισσα Madeleine, που είναι και δούκισσα του Hälsingland και Gästrikland είναι η τέταρτη στη σειρά διαδοχής για τον σουηδικό βασιλικό θρόνο. Οι εμφανίσεις της, μεταξύ girlie και glam αισθητικής, εντυπωσιάζουν πάντα- παρόλο που, οι λιγότερο επίσημες, λόγω του τίτλου της ίδιας, είναι κάπως συντηρητικές. Το πρωί την βλέπουμε, συνήθως με ταγιέρ, πουκάμισα και καμπαρντίνες αλλά, όταν φωτογραφίζεται στο red carpet, είναι πάντα εντυπωσιακή: μακριά, θηλυκά gowns, πλισέ, βολάν, έντονα χρώματα και statement, πολυτελή κοσμήματα αποτελούν τις απόλυτα θηλυκές επιλογές της.

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό
Το “ασχημόπαπο” που έγινε κύκνος…Στα 34 της, η κόρη του Michael και της Lynette Wittstock, μπορεί να μην γεννήθηκε γαλαζοαίματη, ο γάμος της, όμως, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο τον Δεύτερο, του μικρού ευρωπαϊκού κρατιδίου την έκανε πριγκίπισσα, την 1η Ιουλίου του 2011. Οι στυλιστικές επιλογές της ισορροπούν, πάντα, μεταξύ πολυτέλειας, glamour και μοντέρνας θηλυκότητας. Η ψυχρή, ξανθιά ομορφιά της φέρνει στο νού της Grace Kelly, μητέρα του Αλβέρτου, ενώ, πριν λίγο καιρό, η ίδια αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα sleek, κοντό στυλ, που επηρέασε και την ενδυματολογική της ταυτότητα, κάνοντάς της ελαφρώς πιο επίκαιρη.

Πριγκίπισσα Λετίσια της Ισπανίας
Η 40χρονη σήμερα Λετίσια, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα της Αστούριας, Φελίπε, που είναι και ο πρώτος στη σειρά διαδοχής του ισπανικού θρόνου, ήταν δημοσιογράφος. Η αίσθηση του στυλ της είναι κατεξοχήν κλασική, με τα clean cut κοστούμια και τα sleek, μίνιμαλ φορέματα να απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα της, παρόλα αυτά, η ίδια έχει έναν δικό της τρόπο να ξεχωρίζει, με προσωπικές, πάντα προσθήκες στα outfits της, που τα κάνουν πιο ιδιαίτερα. Όσον αφορά αυτές τις προσθήκες, αγαπημένο της αξεσουάρ αποτελούν τα υπερμεγέθη clutches.

Charlotte Casiraghi
Στα 25 της, η μικρότερη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, μπορεί να μην έχει πριγκιπικό τίτλο ακόμα, αλλά είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του πριγκιπικού θρόνου της χώρας. Είναι, επίσης, εγγονή του πρίγκιπα Ρενιέ και της σταρ και πριγκίπισσας Grace Kelly. Τα γονίδια, δε, της γιαγιάς της, φαίνεται να έχει κληρονομήσει η Casiraghi και στην μοναδική αίσθηση του στυλ (εκτός από την ομορφιά της), αφού είναι, πάντα, απόλυτα επίκαιρη και cool. Με την ίδια ευκολία που καταφέρνει να δείχνει στυλάτη φορώντας την στολή της ιππασίας της (άθλημα στο οποίο είναι πρωταθλήτρια), στις red carpet εμφανίσεις της δείχνει να βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον, με τα εντυπωσιακά, πολύχρωμα βραδινά φορέματα που είναι πρώτα στην λίστα προτιμήσεών της.

Πηγή:http://www.queen.gr

You may also like