Οι πιο χαρούμενες γιορτές είναι φέτος στο Mare West…

Ένας μαγευτικά διαδραστικός κόσμος ζωντανεύει αυτά τα Χριστούγεννα στο Mare West καθώς το εμπορικό πάρκο έχει ετοιμάσει για φέτος μία σειρά από συναρπαστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους στιςστολισμένες εγκαταστάσεις του από 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου!

Αυτά τα Χριστούγεννα στο Mare West, το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου, έχουν κάτι για όλους! Γιατους μικρούς επισκέπτες, η παράδοση της διασκέδασης συνεχίζεται και φέτος, μεμία εντυπωσιακή Candy land, την απίθανη χριστουγεννιάτικη χώρα των ζαχαρωτών. Με δωρεάν είσοδο, οι νεαροί φίλοι του εμπορικού πάρκου θα συναντούν τον Άγιο Βασίλη καιτα ξωτικά του, θα απολαμβάνουν εργαστήρια κατασκευών, face painting, θεατρικά δρώμενα αλλά καιδημιουργικά show που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Για τα μεγαλύτερα «παιδιά» το Mare West φέτος προσφέρει μία ξεχωριστή Virtual Reality εμπειρία! Ένα ταξίδιστον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με τα πιο προηγμένα διαδραστικά παιχνίδια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρδιά του Mare West. Ζωγραφικήστο «σύμπαν», παιχνίδια ρυθμούκαι κίνησης, υποθαλάσσιες εμπειρίες με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά είδη στονπλανήτη, fruit ninja,πειράματα, η τέχνη του Van Gogh,όλα ζωντανεύουν στα παιχνίδια Virtual Reality, και ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε μία άλλη διάσταση!

Η διασκέδαση όμως φέτος στο Mare West δεν σταματά εδώ!Οι επισκέπτες τουεμπορικού πάρκου θα μπορούν απολαύσουν ζωντανή μουσική από τους Vanilla Swing στις 16, 23, 24και 30 Δεκεμβρίου στονεντυπωσιακά στολισμένο χώρο εστίασης του εμπορικού κέντρου. Jazz ρυθμοί και χριστουγεννιάτικα τραγούδια θαμας βάλουν όλουςστο πνεύμα των γιορτών, με κέφι, χαμόγελο και πολύ ρυθμό!

Το εορταστικό πρόγραμμα του Mare West θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και τις τρεις τελευταίες Κυριακές του έτους, 26, 23 και 30 Δεκεμβρίου,για να απολαύσουν όλοι τις αγορές και την βόλτα τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Το Mare West, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, καλωσορίζει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου και καλεί μικρούς και μεγάλους να μπουνστο κλίμα των ημερών με τις μοναδικές δράσεις που έχει ετοιμάσει για αυτούς. 

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:

24 & 31/12: 9:00-18:00

Κυριακή 16, 23, 30/12: 11:00-19:00

You may also like