Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συλλογή του Karl Lagerfeld και της Kaia Gerber

Η Kaia Gerber είναι η 16χρονη κόρη του μοντέλου κι επιχειρηματία Rande Gerber και του top model,  Cindy Crawford. Έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά, όπως η Vogue, η Teen Vogue και το Pop Magazine, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Marc Jacobs, Prada, Chanel, Fendi, Burberry, Moschino, Alexander Wang  και Versace.

Στη λίστα με τα επιτεύγματά της και ειδικά για το νεαρό της ηλικίας της έρχεται τώρα να προστεθεί η δημιουργία της πρώτης δικής της συλλογής ρούχων και μάλιστα με έναν θρύλο του είδους, τον Karl Lagerfeld.Ο Lagerfeld ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της υψηλής ραπτικής το 1963 στον Ιταλικό οίκο «Tiziani» και αργότερα συνεργάστηκε με το γαλλικό brand «Chloe», τον οίκο «Fendi» και τον οίκο «Chanel».

Για την εν λόγω συνεργασία είχαμε ακούσει στις αρχές του χρόνου, όμως ήρθε επιτέλους η στιγμή που θα πάρουμε μία γεύση.

Η συλλογή KarlxKaia θα περιλαμβάνει τόσο είδη ρουχισμού όσο και αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα πλεκτές μπλούζες, μπουφάν, φούστες, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και τσάντες. Αν κρίνουμε, μάλιστα, από την αυξανόμενη επιρροή της Gerber στο χώρο της μόδας και στα social media, είναι πιθανό η επιτυχία του εγχειρήματος να συναντήσει αυτήν της συνεργασίας της Gigi Hadid με την Tommy Hilfiger.

Στις 30 Αυγούστου κυκλοφόρησε  ενώ παράλληλα θα ακολουθήσει μία σειρά από προωθητικά events στη Νέα Υόρκη, στο Los Angeles και στο Παρίσι. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέσω του Karl.com και του Revolve.com, όπου και θα πωλείται αποκλειστικά.

Αγαπημένο μότο του Lagerfeld: «Μια μικρή αίσθηση του χιούμορ και λίγη ασέβεια. Αυτά χρειάζεται ένας θρύλος για να επιβιώσει»

 

You may also like