Οι ταινίες της εβδομάδας, από τη Ν. Σχοινά

12193715_10153632437271955_7712668384145992630_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Χωρίς Διέξοδο (No Escape)
Είδοςταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Pierce Brosnan, Owen Wilson, Lake Bell, Sterling Jerins
Το γεμάτο ένταση θρίλερ “NoEscape” διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Όουεν Γουίλσον), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες. Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζον Έρικ Ντάουντλ, σε σενάριο του ιδίου και του αδελφού του, Ντρου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιρς Μπρόσναν και Λέικ Μπελ.

Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών (The Last Witch Hunter)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Caine, Julie Engelbrecht
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι μάγισσες ζουν ανάμεσά μας, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο. Στρατιές κυνηγών μαγισσών πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να αφανίσει τους ακολούθους της. Τη στιγμή πριν το θάνατό της, η Βασίλισσα καταριέται τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή. Σήμερα, ο Κόλντερ είναι ο μόνος του είδους του που απομένει και έχει περάσει αιώνες κυνηγώντας μεμονωμένες μάγισσες. Όμως, αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Βασίλισσα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση, κάτι που θα οδηγήσει σε μια επική μάχη, η οποία θα καθορίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Μαριονέτες
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Αλέξης Γεωργούλης, Ναταλία Δραγούμη, Μάνος Βακούσης, Άκης Σακελλαρίου, Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάσος Νούσιας, Κλέλια Ρένεση
Η ταινία ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ του Παντελή Καλατζή αφηγείται την ιστορία του Φίλιππου, ενός δημοσιογράφου που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν “Μαριονέτες” στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

Οι Επίλεκτοι (Antigang)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Jean Reno, Alban Lenoir, Caterina Murino
Ο Σερζ είναι ένας θρύλος στις αστυνομικές δυνάμεις. Περιβάλλεται από μια ομάδα νεοσύλλεκτων με αντισυμβατικές μεθόδους. Είτε χρησιμοποιούν ρόπαλα του μπέιζμπολ είτε ξεχνάνε τους κανονισμούς, το ζήτημα είναι ότι φέρνουν πάντα αποτελέσματα. Μία σειρά από ληστείες και πράξεις πρωτοφανούς βίας θα τους κάνουν να αναρωτηθούν αν οι μέθοδοι τους είναι αρκετές για να σταματήσουν αυτούς τους μακιαβελικούς δολοφόνους.

(trailer: Rattus Films)

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like