Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η πολυαναμενόμενη live-action ταινία του «Aladdin»είναι επιτέλους εδώ και η Naomi Scott με τον Mena Massaud και τον Will Smith ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν στην ιστορία του διάσημου χαρακτήρα της Disney. Μαζί της, κυκλοφορεί η δραματική κομεντί «Ένας Πιστός Άντρας», το θρίλερ «Brightburn: Ζωντανή Κόλαση» και η παράσταση της Royal Opera House«Faust».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Aladdin

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ηθοποιοί: Naomi Scott, Will Smith, Mena Massaud, Billy Magnussen, Alan Tydyk, Nasim Pedrad

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Ένας Πιστός Άντρας (Α Faithful Man)

Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί

Ηθοποιοί: Louis Garrel, Laetitia Casta, Lily-Rose Depp

Οχτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Αμπέλ (Λουί Γκαρέλ) συναντά ξανά τη Μαριάν (Λετίσια Κάστα) στην κηδεία του παλιού κολλητού του και συντρόφου της Μαριάν, Πολ. Ο Αμπέλ θεωρεί αυτό το τραγικό γεγονός έναν καλό οιωνό. Ο θάνατος του Πολ του δίνει την ευκαιρία να ξανακερδίσει τη Μαριάν. Κάτι που θα συμβεί μόνο αν ο Ζοζέφ, ο γιος του Πολ και της Μαριάν, και η αδελφή του Πολ, η Εβ (Λίλι-Ρόουζ Ντεπ), σταματήσουν να μηχανορραφούν για να του στερήσουν κάθε ελπίδα…

Brightburn: Ζωντανή Κόλαση (Brightburn)

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Ηθοποιοί: Elizabeth Banks, Jackson A. Dunn, David Denman, Jennifer Holland, Matt Jones

Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό; Με το Brightburn, ο οραματιστής δημιουργός των Guardians of the Galaxy παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φιλμ που γεννάει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.

Royal Opera House: Faust

Είδος ταινίας: Παράσταση

The Royal Opera’s Faust στα VILLAGE CINEMAS Μία εξαιρετική παραγωγή (σκηνοθέτης David McVicar) με εκπληκτικά σκηνικά και κοστούμια έρχεται στα Village Cinemas, στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας. Ένα υπέρλαμπρο cast (τον Αμερικανό τενόρο Michael Fabiano, τον Erwin Schrott και την soprano Diana Damrau) αποδίδουν φανταστικά ένα από τα διαχρονικότερα διαμάντια του χώρου της Όπερας και ιδιαίτερα αγαπητού στους θεατές ανά τον κόσμο. Έρχεται, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Royal Opera House, στις 24/5 στα Village Cinemas στο The Mall Athens και στις 28/5 στα Village Cinemas του Φαλήρου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like