Οι ταινίες της εβδομάδας στα village

Ναι καλά διαβάζεις, ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία ‘’Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο’’. Την κινηματογραφική σκυτάλη παίρνει η νέα ταινία του Pedro Almodóvar ‘’Πόνος και Δόξα’’. Αν πάλι είσαι μεγάλος fan των Slayer μην σου ξεφύγει η ταινία ‘’Slayer: The Repentless Killogy’’. Τέλος μαζί με την οικογένεια και τα παιδιά σου δες  την ταινία ‘’Καρό Νίντζα’’ για απίστευτα γέλια και την ταινία ‘’Το κορίτσι και το λιοντάρι’’ για να δεις έναν διαφορετικό δέσιμο ανάμεσα σε ένα λευκό λιοντάρι και ένα 10χρονο κορίτσι.

Καλή γεμάτη κινηματογραφική εβδομάδα λοιπόν!

SLAYER: THE REPENTLESS KILLOGY

Είδος ταινίας:  ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Slayer έχουν αποδείξει, εδώ και τέσσερις δεκαετίες, πως είναι μία από τις κορυφαίες thrash-metal μπάντες του πλανήτη – μία μπάντα που σχεδόν όλες οι υπόλοιπες χρησιμοποιούν ως σημείο αναφοράς. Έχοντας εξασφαλίσει πλέον τη θέση τους στη μουσική ιστορία, οι Slayer, μαζί με την Trafalgar Releasing την Nuclear Blast Records και την Prime Zero Productions θα αφήσουν ελεύθερο τον “Slaytanic” δυναμισμό τους στα Village Cinemas με την προβολή του “Slayer: The Repentless Killogy” μόνο για μία ημέρα. Η προβολή περιέχει και ένα short film μαζί με ολόκληρη την live εμφάνισή τους στις 5 Αυγούστου του 2017 στο Los Angeles Forum. Δεν χάνεται!

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ (TERMINATOR: DARK FATE)

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον

Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος (Ναταλία Ρέγιες) ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της (Ντιέγκο Μπονέτα) και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 (Γκάμπριελ Λούνα) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις (Μακένζι Ντέιβις), μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ (Linda Hamilton) . Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800 ( Arnold Schwarzenegger ) από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.

(Linda Hamilton , Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna , Diego Boneta). 

ΚΑΡΟ ΝΙΝΤΖΑ (CHECKERED NINJA) (ΜΕΤΑΓΛ.)

Είδος ταινίας: Animation/ by Tanweer

Σκηνοθεσία: Άντερς Μάθεσενς

Μία στοιχειωμένη κούκλα Νίντζα συνεργάζεται με τον Άλεξ για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό ενός φτωχού παιδιού. Ο Καρό Νίντζα βοηθάει τον Άλεξ να αντιμετωπίσει τον τραμπούκο του σχολείου και να κατακτήσει το κορίτσι των ονείρων του, ενώ ο Άλεξ του μαθαίνει ότι μία εκδίκηση δεν είναι καλύτερη από ένα έγκλημα.

 (Τις φωνές τους δανείζουν οι: Ρένος Χαραλαμπίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ντίνος Σούτης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Παναγιώτης Αποστολοπουλος, Άλκης Ζερβός, Ρία Απέργη).

Πόνος και Δόξα (DOLOR Y GLORIA / PAIN & GLORY)

Είδος ταινίας: Δράμα

Σκηνοθεσία: Pedro Almodóvar

Η ταινία «Πόνος και Δόξα» διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαδόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το «Πόνος και Δόξα» μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.

( Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Penélope Cruz, Julieta Serrano, Leonardo Sbaraglia)

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ (MIA AND THE WHITE LION)

Είδος ταινίας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ

Σκηνοθεσία: Ζυλ Ντε Μέστρ

Η ζωή της 10χρονης Μία αναστατώνεται όταν η οικογένειά της αποφασίζει να αφήσει το Λονδίνο και να ζήσει σε μια φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα όμορφο λευκό λιοντάρι, ο Τσάρλι, η Μία μοιάζει να βρίσκει ξανά την χαμένη ευτυχία, αναπτύσσοντας μαζί του έναν ιδιαίτερο δεσμό. Όταν ο Τσάρλι φτάνει τα 3, η ισορροπία στη ζωή της Μία καταρρέει καθώς ανακαλύπτει το μυστικό του πατέρα της. Με τον φόβο ότι ο Τσάρλι θα πάθει κακό, η Μία αποφασίζει να το σκάσει μαζί του. Οι δύο φίλοι ξεκινούν ένα απίθανο και περιπετειώδες ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα με σκοπό να βρουν μια πατρίδα όπου ο Τσάρλι θα μπορέσει να ζήσει ελεύθερος.

 (Μέλανι Λορέν, Ντάνια Ντι Βιλιε, Λενγκλι Κιρκγουντ).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like