Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

 ΒΟΜΒΑ (BOMBSHELL)

Είδος ταινίας:  ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία:  Τζέι Ρόουτς

Η ταινία ξεδιπλώνει το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από επιφανείς γυναίκες κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News και επίσης προσωπικού συμβούλου για τις καμπάνιες ρεπουμπλικανών προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών κατά το παρελθόν. Το σενάριο είναι του Τσαρλς Ράντολφ, που υπέγραψε πριν λίγα χρόνια το «The Big Short».

 (Νικόλ Κίντμαν, Τζον Λιθγκοου, Σαρλίζ Θέρον, Άλις Ιβ, Μάργκο Ρόμπι Κέιτ ΜακΚινον, Μριζιτ Λάντι-Πέιν, Μάλκομ ΜακΝταουελ, Τζένιφερ Μόρισον) .

ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Είδος ταινίας:ANIMATION

Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Will Smith) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Tom Holland) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

 (Τις φωνές τους δανείζουν οι: Γιάννης Στεφόπουλος, Λίλα Μουτσοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Θοδωρής Σμέρος, Χρήστος Πλαϊνης).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like