Οι ταινίες της εβδομάδας στα village

  Η κινηματογραφική εβδομάδα προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα! Στην ταινία ”Αρπακτικά πτηνά” θα παρακολουθήσεις πως η έξαλλη ζωή της Χάρλει Κουίν εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον εκρηκτικό χωρισμό της από τον Τζόκερ ενώ θα ενθουσιαστείς με τη νέα εκδοχή της κλασικής νουβέλας ”Μικρές Κυρίες” της Louisa May Alcott . Τέλος με το δράμα ”Φως στο σκοτάδι” θα ζήσεις το ταξίδι ενός πατέρα και του παιδιού του στα περίχωρα της κοινωνίας ύστερα από πανδημία που εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό της Γης.

 ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ (BIRDS OF PREY) (Tanweer)

Είδος ταινίας:  ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία:  Κριστίνα Χόντσον

Η έξαλλη ζωή της Χάρλεϊ Κουίν (Μάργκο Ρόμπι) εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον ιδιαίτερα εκρηκτικό χωρισμό της από τον Τζόκερ. Για πρώτη φορά, είναι απροστάτευτη, με τον κάθε αλήτη της Γκόθαμ να την καταδιώκει. Εν τω μεταξύ, ο αρχιμαφιόζος Ρόμαν Σαϊόνις (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να βρει τη νεαρή πορτοφολού Κας (Έλα Τζέι Μπάσκο), που έκλεψε το πολύτιμο διαμάντι του. Το μονοπάτι της Χάρλεϊ διασταυρώνεται με την Κυνηγό (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), την Μπλακ Κανάρι (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ) και τη Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ) και το αλλόκοτο επιτελείο δεν έχει επιλογή από το να συνεργαστεί για να εξολοθρεύσει τον Ρόμαν μέσα σε μία θεότρελη, φονική μέρα.

(Κρις Μεσίνα, Μάργκο Ρόμπι, Γιουαν ΜακΓκρέγκορ, Μαρι Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ, Έλα Τζέϊ Μπάσκο, Ρόζι Πέρεζ, Τζούρνι Σμολετ-Μπελ).

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (LIGHT OF MY LIFE)

Είδος ταινίας:  ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία:  Κέϊσι Άφλεκ

Το ταξίδι ενός πατέρα και του παιδιού του στα περίχωρα της κοινωνίας ύστερα από πανδημία που εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό της Γης. Καθώς ο πατέρας παλεύει να προστατέψει το παιδί του, ο δεσμός τους – και η ίδια η ανθρωπότητα- δοκιμάζονται.

 (Ελίζαμπεθ Μος, Κέϊσι Άφλεκ, Άννα Πνιοβσκι).

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ (LITTLE WOMEN)

Είδος ταινίας:  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία: ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΚ

Η σεναριογράφος και σκηνοθέτης Greta Gerwig (Lady Bird) με τις Μικρές Κυρίες της κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στην κλασσική νουβέλα και στα γραπτά της Louisa May Alcott και να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της Jo March, το συγγραφικό alter ego της, που αντανακλά στην μυθιστορηματική ζωή της. Στην εκδοχή της Gerwig, η γεμάτη αγάπη ιστορία της οικογένειας March – τέσσερα νεαρά κορίτσια, η καθεμία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει την ζωή της όπως θέλει – είναι άφθαρτη μέσα στο χρόνο και παράλληλα, στέκει επίκαιρη. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh και Eliza Scanlen στους ρόλους των κοριτσιών, ο Louis Garrel ως Friedrich Bhaer, o Timothee Chalamet ως ο γείτονας τους Laurie, η Laura Dern ως Μητέρα Marmee, ο Chris Cooper ως ο κύριος Laurence και η Meryl Streep στον ρόλο της θείας March συμπληρώνουν το all-star cast.

(Μέριλ Στριπ, Έμα Γουάτσον, Λούι Γκαρελ, Κρις Κούπερ, Λόρα Ντερν, Τζέϊμς Νόρτον, Τρέϊσι Λετς, Τίμοθι Καλαμετ, Σίρσα Ρόναν, Φλόρενς Πιου, Ελίζα Σκάνλεν).


Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like