Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η 2η κινηματογραφική εβδομάδα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ανυπομονούμε να δούμε τις νέες ταινίες στη αγαπημένη μεγάλη οθόνη.  Στην ταινία ‘’ Όνειρα στην Καλιφόρνια’’, θα θαυμάσουμε την κόρη της Νταϊάνα Ρος, Τρέϊσι Έλις Ρος στον ρόλο μιας διάσημης τραγουδίστριας ενώ θα δούμε και τα όνειρα που θέλει να κατακτήσει η παραμελημένη προσωπική της βοηθός, Μάγκι (Ντακότα Τζόνσον). Με την ταινία ‘’Made in Italy’’ θα μεταφερθούμε στη μαγευτική Τοσκάνη και θα παρακολουθήσουμε την σχέση ενός πατέρα με τον γιό του, που μέχρι αυτό το ταξίδι δεν είχαν σχεδόν καθόλου επαφές. Τέλος οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν περιπετειώδεις στιγμές με την ταινία ‘’Ο πειρατής μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι’’ και θα δουν το κυνήγι του μαγικού διαμαντιού στην ζούγκλα Μάγκα Καν.

Όνειρα στην Καλιφόρνια (The high note)

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑTIKH KOMENTI

Σκηνοθεσία: Νίσα Γκανάτρα

Η Μάγκι (Ντακότα Τζόνσον) είναι η παραμελημένη προσωπική της βοηθός, η οποία έχει περιοριστεί στο να κάνει καθημερινά θελήματα, χωρίς όμως να έχει εγκαταλείψει το παιδικό της όνειρο, που είναι να γίνει μια μέρα η ίδια μουσική παραγωγός. Όταν ο μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας (ο ράπερ Ice Cube) παρουσιάζει στην Μάγκι μια εναλλακτική επιλογή που μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρα της, η Μάγκι και η Γκρέις καταστρώνουν ένα σχέδιο που είναι πιθανό να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Η ταινία Όνειρα στην Καλιφόρνια μιλάει για τα όνειρα και τις μικρές θυσίες που απαιτούνται. Η ζωή της Μάγκι γυρίζει γύρω από την ντίβα Γκρέις Ντέιβις. Πρόκειται για δυο ασυμβίβαστες και δυναμικές γυναίκες. Η μια ζει γεμάτη όνειρα και προσδοκίες και η άλλη γεμάτη λαμπρές αναμνήσεις και ανασφάλειες. Οι ζωές τους είναι συνδεδεμένες με τη μουσική και τα όνειρα της showbiz. Μπορεί μια γυναίκα που έχει περάσει τις μέρες της δόξας της, να καταφέρει να απαγκιστρωθεί από τη σκιά του ένδοξου εαυτού της; Μπορεί ένα ικανό και δραστήριο κορίτσι να εισακουστεί μέσα σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία;

(Μπιλ Πούλμαν, Έντι Ίζαρντ, Ντακότα Τζόνσον, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, Τρέϊσι Έλις Ρος, IceCube).

Made in Italy

Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟMENTI

Σκηνοθεσία:  Τζέϊμς Ντ’Άρσι

Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ο Τζακ θα αναπολήσει τις ευτυχισμένες στιγμές με την μητέρα του ενώ ταυτόχρονα θα ερωτευτεί την όμορφη Νατάλια – τη νεαρή Ιταλίδα σεφ μιας μικρής τρατορίας. Το μέλλον και για τους δύο πλέον δείχνει διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις.

(Λίαμ Νίσον, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Μάϊκλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο).

Ο πειρατής Μαυροδοντης & και το μαγικό διαμάντι (CAPTAIN SABERTOOTH AND THE MAGIC DIAMOND)

Είδος ταινίας:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Σκηνοθεσία:  Ράσμους Α. Σιρβετσεν

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

(Τις φωνές τους δανείζουν οι: Ντίνος Σούτης, Αργύρης Παυλίδης, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ματαράγκας, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στέφανος Γεωργόπουλος, Αλεξάνδρα Λέρτα, Υρώ Λούπη, Μελίνα Κατσακούλη.


Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like