Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Λίγο πριν καλωσορίσουμε τον Αύγουστο, θα ζήσουμε δυνατές στιγμές στις αγαπημένες κινηματογραφικές αίθουσες. Αυτή την εβδομάδα μην χάσεις την ταινία  ‘’Miss Απειθαρχία’’ στην οποία θα μεταφερθείς στο 1970 και θα ζήσεις όλα τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς. Στην περιπέτεια δράσης ‘’Επικίνδυνη γυναίκα’’ από την άλλη θα δεις πως η Ava, μια γυναίκα-δολοφόνος γίνεται η ίδια στόχος από πρώην εργοδότες της ενώ οι μικροί μας φίλοι θα ενθουσιαστούν με την ταινία ‘’Ο πλανήτης του Γούϊλι’’, μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης.

MISS Απειθαρχία (Misbehaviour )

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία: Philippa Lowthorpe

1970. Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος» πραγματοποιούνται στο Λονδίνο με παρουσιαστή τον θρυλικό Αμερικανό κωμικό, Μπομπ Χόουπ. Πρόκειται για τον διαγωνισμό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές. Με το επιχείρημα ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς ταπεινώνουν τις γυναίκες, το ανερχόμενο Κίνημα για τη Γυναικεία Χειραφέτηση κέρδισε εν μία νυκτί τα φώτα της δημοσιότητας, εισβάλοντας στη σκηνή και διακόπτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση. Όταν ο διαγωνισμός συνεχίστηκε, το αναπάντεχο αποτέλεσμά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Μέσα σε λίγες ώρες, το παγκόσμιο κοινό είδε την πατριαρχία να χάνει έδαφος και το δυτικό πρότυπο ομορφιάς να καταρρέει.

(Keira Knightley, Rhys Ifans, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley, Greg Kinnear).

Επικίνδυνη Ομορφιά (Ava)

Είδοςταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία:  Tate Taylor

Η Άβα, πρώην εξαρτημένη, είναι πλέον μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνος. Αν και στην δουλειά της είναι απίστευτα αποτελεσματική συνεχώς παραβιάζει τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει. Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.

(Jessica Chastain, Colin Farrell, Geena Davis).

Ο πλανήτης του Γουϊλλι (Terra Willy: Planète inconnue)

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ (μεταγλωτισμένο)

Σκηνοθεσία:  Έρικ Τόστι

Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα… όχι τόσο! Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Αυτός ο άγνωστος πλανήτης είναι ο πλανήτης του Γουίλι!

(Τις φωνές δανείζουν οι: Βίνα Παπαδοπούλου, Γιάννης Υφαντής, Θάνος Λέκκας, Ηδυλη Κυριακίδη).


Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like