Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο, μπες σε μια αίθουσα σινεμά και απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες. Μην χάσεις την ταινία ‘’Πες το δυνατά’’ με πρωταγωνίστρια την 40χρονη Τζούλια η οποία βιώνει μια πυρετώδη καθημερινότητα και στη συνέχεια ζητάει την βοήθεια ενός ιδιαίτερου συμβούλου ζωής. Αν πάλι έχεις διάθεση να ζήσεις λίγο τρόμο δες την ταινία ‘’Το σαββατοκύριακο των μυστικών’’, όπου θα παρακολουθήσεις πως εξελίσσεται μια εκδρομή 2 ζευγαριών σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Τέλος οι μικροί μας φίλοι στην  ταινία ‘’Η μουσική της ζούγκλας’’ θα δουν τι γίνεται όταν τα ζώα της ζούγκλας ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν.

Πες το δυνατά (Say it loud)

Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ

Σκηνοθεσία: Γουίντ Τσίζα

Η 40χρονη Τζούλια βιώνει μία πυρετώδη καθημερινή ρουτίνα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει το νέο και εντελώς ανίκανο αφεντικό της, τον απένταρο και τζαμπατζή σύντροφό της μαζί με τον έφηβο γιο του και την αθεράπευτα ρομαντική καλύτερή της φίλη. Και μέσα σ όλα αυτά προσθέτουμε την αφόρητη ζυγαριά που δείχνει τα ίδια κιλά παρότι η ίδια βρίσκεται μονίμως σε δίαιτα! Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, η Τζούλια αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός ιδιαίτερου συμβούλου ζωής και προσπαθεί να βγάλει από μέσα της ό,τι την βαραίνει. Μία πραγματική αποκάλυψη συντελείται, αμέσως μόλις αποχωρεί από το γραφείο του συμβούλου. Η ταπείνωση και ο θυμός που συγκρατούσε αρχίζουν να εκρήγνυνται με δύναμη και χωρίς κανένα έλεγχο.

(Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Λιμπερο Ντε Ριένζο, Ντίνο Αμπρέσα, ΆντριαΠιζάνι).

To σαββατοκύριακο των μυστικών (The rental)

Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ

Σκηνοθεσία:  Ντέϊβ Φράνκο

Δύο ζευγάρια, θέλοντας να γιορτάσουν την επιτυχία της νέας εταιρίας τους, φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Αυτό όμως που ξεκινάει ως μία ιδανική απόδραση για τους τέσσερις φίλους εξελίσσεται σε κάτι σκοτεινό, καθώς κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η αίσθηση ότι μπορεί να μην είναι μόνοι τους αρχίζει να τους διακατέχει και τους οδηγεί στα όρια της παράνοιας.

(Νταν Στίβενς, Σέϊλα Βαντ, Άλισον Μπρι, Τζέρεμι Άλεν Γουάϊτ).

Η μουσική της ζούγκλας (Jungle beat the movie)  μεταγλ.

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Σκηνοθεσία:  Μπρέντ Νταζ

Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν. Ο Φνιπ δεν είναι και κανένας φοβερός κατακτητής: του λείπει ο πλανήτης του, έχει διαλύσει το διαστημόπλοιο του και δεν μπορεί να τα βάλει με τη θεότρελη παρέα της ζούγκλας. Οι ήρωες μας δεν θα αφήσουν μία αποτυχημένη εξωγήινη απόπειρα εισβολής να χαλάσει την ευκαιρία να περάσουν καλά με έναν καινούριο φίλο! Καθώς τα ζώα βοηθούν τον Φνιπ να επιστρέψει, ο εξωγήινος καταλαβαίνει ότι η φιλία είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μπορεί, όμως, η φιλία να τα βάλει με ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινους;

(Τις φωνές δανείζουν οι: Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκουφής, Ιφιγένεια Στάϊκου, ‘ΕλεναΔελακούρα, Νίκη Γεωργάκου).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like