Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Αυτή η εβδομάδα στα Villageμας βρίσκει με δύο περιπέτειες, την επιστροφή της διάσημης ταινίας τρόμου «TheRing» αλλά και ένα θρίλερ εποχής, με την κλασική έννοια του όρου, με πρωταγωνιστές τους JamieDornanκαι CillianMurphy που σίγουρα δε θέλουμε να χάσουμε.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Επιχείρηση Ανθρωποειδές (Anthropoid)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Jamie Dornan, Cillian Murphy, Brian Caspe
Τσεχοσλοβακία 1942.Ο Josef Gabcik και o Jan Kubis φθάνουν στην κατεχόμενη Πράγα με σκοπό να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «Ανθρωποειδές». Η αποστολή έχει στόχο να δολοφονήσει τον αξιωματικό των SS Reinhard Heydrich,τον τρίτο κατά σειρά ισχυρότερο αξιωματικό του 3ου Ράιχ μετά τον Hitler και τον Heinrich Himmler. Ο Heydrich ήταν επίσης επί κεφαλής των Ναζί στην Τσεχοσλοβακία και γνωστός ως ο “σφαγέας της Πράγας”. Εκεί οι δύο άντρες θα έρθουν σε επαφή με την τοπική αντίσταση και με πολλές δυσκολίες θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την επιχείρηση τους η οποία ίσως να είναι η τελευταία της ζωής τους.

Gold
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard
Ο Kenny Wells, ένας άτυχος επιχειρηματίας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον γεωλόγο Michael Acosta για να ξετρυπώσουν χρυσάφι που βρίσκεται βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες και απάτητες ζούγκλες της Ινδονησίας.

Rings: Σήμα Κινδύνου 3 (Rings)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Alex Roe, Vincent D’Onofrio, Matilda Anna Ingrid Lutz, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan
Μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, που έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία, καθώς, ξαφνικά, χάνει κάθε επαφή μαζί του. Όταν μαθαίνει πως το αγόρι της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί, η Τζούλια θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της, βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει “μια ταινία μέσα στην ταινία” που δεν την έχει δει ποτέ κανείς. Με το χρόνο να είναι εχθρός, η Τζούλια ξεκινά έναν αγώνα δρόμου να τερματίσει την κατάρα και να σπάσει το φαύλο κύκλο του αίματος.

The Warrior’s Gate
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Mark Chao, Ni ni, Dave Bautista, Sienna Guillory, Uriah Shelton
Ένας Αμερικανός έφηβος, ο Τζακ Μπρόνσον ζει μία εικονική ζωή. Στο σχολείο τον εκφοβίζουν, ενώ η μητέρα του εργάζεται σκληρά, προσπαθώντας να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού τους. Έτσι, με κάθε ευκαιρία, ο Τζακ δραπετεύει από την πραγματικότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μια μέρα μεταφέρεται μαγικά στην αρχαία Κίνα, όπου και καλείται να γίνει ήρωας και να σώσει μία όμορφη πριγκίπισσα από τον βάρβαρο βασιλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like