Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα μας θέλει να επιλέγουμε ανάμεσα σε δύο περιπέτειες φαντασίας κι αυτή που σαφώς μας κέρδισε χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η επιστροφή του ξεκαρδιστικού «Φύλακες του Γαλαξία» στη δεύτερη ταινία του και με όλο το μεγάλο castπου το συνοδεύει.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Φύλακες του Γαλαξία 2 (Guardians of the Galaxy 2)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sylvester Stallone, Kurt Russell
Με τις καταπληκτικές μουσικές του AwesomeMixtape #2 να παίζουν δυνατά, οι Φύλακες του Γαλαξία συνεχίζουν να ζουν την περιπέτεια στα όρια του σύμπαντος. Η αυτοσχέδια οικογένεια πρέπει τώρα να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς πλησιάζει η ώρα που το μυστήριο της καταγωγής του PeterQuill (ChrisPratt) θα αποκαλυφθεί. Οι παλιοί εχθροί γίνονται σύμμαχοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κλασικά Marvel κόμικς εμφανίζονται για να βοηθήσουν τους ήρωές μας.

Άγγελοι (Fallen)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Hermione Corfield, Jeremy Irvine, Addison Timlin, Joely Richardson, Lola Kirke
Βασισμένη στο ομώνυμο best- seller, η ταινία αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Λουσίντα (ή «Λους» όπως τη φωνάζουν), από τη στιγμή που φτάνει στο αναμορφωτήριο Σουόρντ εντ Κρος. Εκεί, η Λους παλεύει να βρει τη θέση της και δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Βρίσκει τη φιλία στο πρόσωπο της Πεν, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του σχολείου. Σύντομα, την προσοχή της τραβούν δύο γοητευτικοί άντρες- ο Ντάνιελ και ο Καμ. Σε διαρκή αναζήτηση του παρελθόντος, η ντροπαλή Λους ανακαλύπτει ότι οι δύο άντρες είναι έκπτωτοι άγγελοι, που ανταγωνίζονται για τον έρωτα της επί αιώνες. Η Λους πρέπει να αποφασίσει που βρίσκεται η καρδιά της όσο ο παράδεισος αντιτάσσεται στην κόλαση σε μια επική μάχη για την αληθινή αγάπη.

You may also like