Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η ισπανικής παραγωγής περιπέτεια μυστηρίου «Αόρατος Επισκέπτης» ήταν αυτή που πέραν πάσης αμφιβολίας μάς τράβηξε την προσοχή αυτήν την εβδομάδα. Μαζί της, το «Overdrive», με τον Scott Eastwoodστον πρωταγωνιστικό ρόλο και η γαλλική κωμωδία «Και Μαζί και Χώρια», μπορούν να αποτελέσουν δύο καλές εναλλακτικές.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ –Αόρατος Επισκέπτης (Contratiempo)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Michael Brown, Jorge Luis Moreno, Laisha Wilkins, Damayanti Quintanar, Gerardo Teracena, Arnulfo Reyes Sanchez
Στην ταινία ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Αντριάν Ντόρια (Κάσας) ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του (Λένι), στο πλευρό του. Δηλώνοντας αθώος για το φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο (Βάγενερ), με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του. Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, όταν η εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα για την εισαγγελία (Κορονάδο) θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τη στρατηγική της υπεράσπισης, σε μια φρενήρη μάχη με το χρόνο.

Overdrive
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Scott Eastwood, Ana de Armas, Gaia Weiss, Freddie Thorp, Clemens Schick, Simon Abkarian, Moussa Maaskri
Η ιστορία επικεντρώνεται σε δυο αδέρφια, κλέφτες αυτοκινήτων, που ταξιδεύουν στα νότια της Γαλλίας για νέες ευκαιρίες, και καταλήγουν στο στόχαστρο ενός ντόπιου μαφιόζου. Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ (Scott Eastwood και Freddie Thorp) είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, στη Νότια Γαλλία. Η ληστεία όμως δεν θα έχει καλό τέλος, όταν ο ιδιοκτήτης της Bugatti, και τοπικός μαφιόζος, ο Τζάκομο Μοριέ (Simon Abkarian) τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ (Clemens Schick), μεγάλου αντίπαλου του Μοριέ. Το αυτοκίνητο δε αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της συλλογής του Μοριέ, μια Ferrari του 1962.

Και Μαζί και Χώρια (Sous le même toit)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Gilles Lellouche, Louise Bourgoin, Manu Payet, Marilou Berry, Julien Boisselier
Η Ντελφίν και ο Ιβάν παίρνουν διαζύγιο κοινή συναινέσει. Για αυτούς, όπως και για τα δύο τους παιδιά, Βιολέτ και Λούκας, ο χωρισμός εξελίσσεται εξαιρετικά ομαλά. Όταν η οικονομική του κατάσταση φτάνει σε οριακό σημείο, ο Ιβάν παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στο σπίτι όπου ζούσε με τη Ντελφίν και τα παιδιά τους, καθώς του ανήκει το 20%. Οι δύο πρώην σύζυγοι θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις… χαρές της συγκατοίκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like