Το καλοκαίρι μυρίζει ηλιοβασίλεμα κι αισθησιασμό

Το σημερινό άρθρο μας βρίσκει εν τω μέσω των ετοιμασιών για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τι να πάρουμε και τι να μην πάρουμε; Τι να πρωτοδιαλέξουμε; Και κάπου εκεί που θέλουμε να μην καταλήξουμε πάλι με δεκάδες άχρηστα αντικείμενα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ, θυμόμαστε το άρωμα. Το άρωμα μας ακολουθεί πάντα και παντού. Το άρωμά μας είναι η ταυτότητά μας. Και η καλοκαιρινή μας ταυτότητα πρέπει να είναι σαγηνευτική, μεθυστική, χρωματιστή και γεμάτη ηλιοβασιλέματα.

  1. Ο οίκος Calvin Klein, μας ταξιδεύει σε μαγικό καλοκαιρινό απόγευμα στην καρδιά της ερήμου την ώρα που ο ήλιος δύει. Το Eternity summer είναι ένα σαγηνευτικό άρωμα για άντρες και γυναίκες, που αποπνέει φρεσκάδα κι ένα φυσικό αισθησιασμό. Η νέα αυτή έκδοση της αγαπημένης σειράς ορίζει τον τρόπο που ο οίκος Calvin Klein βλέπει το φετινό καλοκαίρι, προσφέροντας φρέσκα σχέδια και αναζωογονητικά αρώματα για εκείνον κι εκείνη. Το Eternity summer Calvin Klein for women έχει floral τόνους, είναι φρέσκο, σαγηνευτικό, είναι ένα άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις, ενώ το Eternity summer Calvin Klein for men αποπνέει τον αισθησιακό και συναρπαστικό συνδυασμό του ζεστού καλοκαιριού με την δροσιά που έρχεται όταν ο ήλιος δύει. Είναι ένας συνδυασμός αισθησιακής χαλάρωσης και ανέμελης ευτυχίας.
  1. Νιώσε την ζέστη της ερήμου…Διασκέδασε μέχρι το ξημέρωμα…Βίωσε την μοναδική ενέργεια του καλοκαιριού. Και συμφωνούμε όλοι, πως αυτός είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός οδηγός διασκέδασης. Το limited edition, unisex άρωμα ck one summer αιχμαλωτίζει αυτή ακριβώς την ενέργεια και το ελεύθερο πνεύμα μιας ξέφρενης γιορτής στην αχανή αμμώδη έκταση και έρχεται ως συνέχεια των αρωμάτων ck one μεταφέροντας τον καταναλωτή σε ένα μοναδικό μέρος, καλώντας τον να γιορτάσει μέχρι το πρωί. Tο θρόισμα της άμμου και η απεραντοσύνη του γαλάζιου ουρανού αποτυπώνονται σε κάθε χαρακτηριστικό του αρώματος.
  1. Ο γαλλικός οίκος Chloé, γνωρίζει τις απαιτήσεις μιας καλοκαιρινής αποσκευής, καθώς και την τεράστια έλλειψη χώρου. Όπως γνωρίζει πολύ καλά επίσης και την δική μας ανάγκη να μην αποχωριστούμε κανένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα. Έτσι, παρουσιάζει τη mini σειρά αρωμάτων Les Mini Chloé κι ενθουσιάζει τους απανταχού λάτρεις του brand γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά περιλαμβάνει 3 αγαπημένα, ακαταμάχητα αρώματα Chloé σε mini μέγεθος για να επιλέξετε εσείς το κάθε ένα που θα «ντύσει» τις στιγμές σας αυτό το καλοκαίρι και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε στιγμή της ημέρας σας.
    Η σειρά Les Mini Chloé αποτελείται από 3 κλασσικά κι αγαπημένα αρώματα, το Fleur De Parfum, το Chloé Eau Toilette και το Chloé Love Story όλα στο μέγεθος των 20 ml για να σας ακολουθούν παντού κάθε ώρα της ημέρας.
  1. Με μότο τα “λίγα αλλά καλύτερα” και “τα συμβατικά με ενοχλούν”, η Tous, μας φέρνει ένα άρωμα ελαφρύ. Το Tous 1920 The Origin. Για όλους εκείνους που δεν αντέχουν τα συμβατικά. Για όλους εκείνους που πάνε αντίθετα στο ρεύμα, γιατί διαφορετικά βαριούνται. Στο δέρμα σου παρατηρείς τη μυρωδιά από γιασεμί. Τέλος, αντιλαμβάνεσαι τη μυρωδιά από ξύλο και κεχριμπάρι, που επικρατούν περισσότερο και κάνουν την προσωπικότητα του αρώματος αναλλοίωτη. Και επιτέλους όλοι εμείς οι αντισυμβατικοί, βρήκαμε το καινούργιο μας αγαπημένο άρωμα. Για το καλοκαίρι και όχι μόνο.
  1. Ο κοριτσίστικος και νεανικός οίκος Desigual πιστεύει στην ανάμειξη αντίθετων κόσμων για να δημιουργηθούν μοναδικά αποτελέσματα. Παραμένοντας πιστός στο DNA της μάρκας και στην επιθυμία του οίκου να δημιουργεί και να συνδυάζει wild raspberries με σταγόνες εξωτικού mangosteen από τροπικά μέρη. Οι συγχορδίες από γιασεμί Sambac ενώνονται με τη γλυκύτητα του May Rose και δίνουν μια έκρηξη φρεσκάδας και ενέργειας στο δέρμα σας. Το πολύχρωμο και funky μπουκάλι του Fresh Bloom, μας φτιάχνει τη διάθεση και ντύνεται με ένα τεράστιο λουλούδι που εισβάλλει σε μια μεγαλοπρεπή κοραλλιογενή σφαίρα. Τι πιο καλοκαιρινό από το κοράλλι, που είναι άρτια συνδεδεμένο με τη παραλία και τις διακοπές. Μια γιορτή της θηλυκότητας με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του οίκου Desigual. Είστε έτοιμοι να αισθανθείτε τη φρεσκάδα και τη γλυκύτητα των λουλουδιών στο δέρμα σας;

 

You may also like