Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Stephen King, «It», έφτασε επιτέλους στις κινηματογραφικές αίθουσες και η ανατριχιαστική ερμηνεία του Bill Skarsgård ως «Pennywise» είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να δούμε. Μαζί της το «American Assassin» και το «Black Sabbath – The End of the End».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Το Αυτό (It)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard
Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, όταν θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν.

American Assassin: Η Εκδίκηση
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Dylan O’Brien, Charlotte Vega, Christopher Bomford, Chris Webster, Shahid Ahmed
Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

Black Sabbath – The End of the End
Είδος ταινίας: Μουσική
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια μαζί οι Black Sabbath γύρισαν στο Μπίρμινχαμ, το μέρος όπου αρχικά ξεκίνησαν, για το τελευταίο show της καριέρας τους. Μία ιστορική συναυλία, σε μία soldout αρένα, γεμάτη με ιστορικά κομμάτια από το σύνολο της καριέρας τους. Επιπροσθέτως οι OzzyOsbourne, TonyIommi και GeezerButler εξηγούν, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, την εμπειρία αυτής της συναυλίας αλλά και το τι σημαίνει να είσαι μέλος σε μία από τις καλύτερες μπάντες όλων των εποχών. Μετά από μισό αιώνα, τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσετε τον επίλογο των Black Sabbath στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας που μόνο τα Village Cinemas μπορούν να προσφέρουν. Black Sabbath – The End of the End. Ή τώρα, ή ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like