Γυμνάστε όλο σας το σώμα με το 7λεπτο πρόγραμμα της Kayla Itsines

Τώρα πια η έλλειψη χρόνου δεν αποτελεί δικαιολογία. Τι λέτε;

Η εκγύμναση του σώματός μας είναι κάτι που όλοι λίγο ή πολύ ζητάμε, είτε εξετάζοντάς το από την αισθητική σκοπιά είτε από την πολύ σημαντική θέληση για καλύτερη, υγιέστερη και ποιοτικότερη ζωή. Πολλές φορές, όμως, δικαιολογίες, όπως το φορτωμένο πρόγραμμα και η γενικότερη έλλειψη χρόνου, μπορούν να σταθούν εμπόδιο (ή αλλιώς πρόφαση) από το να εντάξουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητά μας.

Η personal trainer, Kayla Itsines, δίνειτηλύση στο πρόβλημα δημιουργώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής που διαρκεί μόλις 7 λεπτά και πραγματοποιείται χωρίς βάρη, χρησιμοποιώντας μόνο το ίδιο μας το σώμα. Το πρόγραμμα είναι έτσι κατασκευασμένο, ώστε να στοχεύει όλες τις μυϊκές ομάδες, μέσα από μία ακολουθία ασκήσεων που επαναλαμβάνεται μέχρι να ολοκληρωθούν τα 7 λεπτά, γι’ αυτό και προτείνεται η τοποθέτηση χρονοδιακόπτη. Φυσικά, εάν κάποιος θέλει, μπορεί να συνεχίσει την επανάληψη της ακολουθίας και μετά το πέρας των 7 λεπτών.

Η Itsines, που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια followers, μεταμορφώνει τα σώματα των πελατών της, με τα αποδεικτικά στοιχεία από το πριν και το μετά να βρίσκονται στο λογαριασμό της στο Instagram, για να τα επιθεωρήσει ακόμα κι ο πιο δύσπιστος υποψήφιος. Κι επειδή της αρέσουν τα «δυνατά» προγράμματα, ετοιμαστείτε για λίγα μεν, απαιτητικά δε λεπτά γυμναστικής. Το σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα θα αξίζουν τον κόπο!

You may also like