Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η αισθηματική ταινία «Ο Ήλιος του Μεσονυκτίου» με την Bella Thorne και τον Patrick Schwarzenegger βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις μας για αυτήν την εβδομάδα. Ακολουθούν η περιπέτεια «Συνομωσία» με τον Orlando Bloom στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η περιπέτεια φαντασίας «Rampage: Το Απόλυτο Χάος», η μουσική «Distant Sky: Nick Cave Live In Copenhagen», η κωμική «Γκαστόν, Ο Γκαφατζής» και η παράσταση «Royal Opera House: The Winter’s Tale».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ο Ήλιος του Μεσονυκτίου (Midnight Sun)
Είδος ταινίας: Αισθηματική
Ηθοποιοί: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quin Shephard, Ken Tremblett
Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Κέιτι περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Κέιτι περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Τσάρλι και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει; Μια μοναδική ιστορία για τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα.

Συνομωσία (Unlocked)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette
Η Άλις πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα στο δρόμο για την Υπηρεσία θα την κάνει να καταλάβει ότι της την έχουν στήσει και τώρα θα πρέπει με κίνδυνο την ζωή της να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Rampage: Το Απόλυτο Χάος
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello, Marley Shelton, Will YunLee, Naomie Harris
Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε (Dwayne Johnson), ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Distant Sky: Nick Cave Live In Copenhagen
Είδος ταινίας: Μουσική
Μαγνητοσκοπημένη στη Royal Arena της Κοπεγχάγης τον Οκτώβριο του 2017, η συναυλία Distant Sky απαθανατίζει μια εξαιρετική και θριαμβευτική live ερμηνεία από τους Nick Cave & The Bad Seeds. Παρουσιάζοντας εξαιρετικές συνθέσεις από το νέο τους album “Skeleton Tree” σε συνδυασμό με παλαιότερες ιστορικές μουσικές συνθέσεις, οι πρώτες εμφανίσεις του συγκροτήματος σε 3 χρόνια προκάλεσαν τρομερό ενθουσιασμό στους οπαδούς, τους κριτικούς αλλά και στην ίδια την μπάντα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια βαθιά συναισθηματική σχέση όπου κι αν έπαιζαν. Η επιτυχημένη περιοδεία του συγκροτήματος ξεκίνησε στην Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2017, προτού διασχίσει τις ΗΠΑ και τελειώσει στην Ευρώπη με την προβολή του DistantSky σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες που συνδυάζουν την ποιότητα ήχου και εικόνας προσφέροντας στον θεατή μια ολοκληρωτική μουσική εμπειρία.

Γκαστόν, Ο Γκαφατζής (Gaston Lagaffe) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Théo Fernandez, Pierre-François Martin-Laval, Arnaud Ducret
Γνωρίστε τον γκαφατζή Γκαστόν, τον ευέξαπτο κύριο Πρινέλ, τη δεσποινίδα Ζαν με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Λονγκταρέν και, βέβαια, τον τρομερό και φοβερό κύριο Ντε Μεσμεκέρ! Τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές «με το κιλό» δίνουν το παρών στις νέες περιπέτειες του ευφυούς πολυτεχνίτη που το μόνο που θέλει είναι να κάνει καλό στους γύρω του. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια.

Royal Opera House: The Winter’s Tale
Είδος ταινίας: Παράσταση
“The Winter’s Tale” απότην Royal Opera House στα Village Cinemas στηνκαλύτερηποιότηταήχουκαιεικόνας! Η προσαρμογή του Christopher Wheeldon στο έργο του William Shakespeare έχει ως πρωταγωνιστές τους Lauren Cuthbertson and Ryoichi Hirano στους ρόλους της Hermione και του King Leontes, με τη Sarah Lamb και τον Vadim Muntagiro να επιστρέφουν στους ρόλους της Perdita και της Florizel. Η παραγωγή αυτή αποδίδει την ουσία της δραματικής αφήγησης του William Shakespeare, αντικρούοντας την έντονη ατμόσφαιρα του Sicilian court του King Leontes με το ζωντανό χρώμα και την μποέμικη γοητεία της Bohemia. Με πολύχρωμα κοστούμια και συναρπαστικά σκηνικά εφέ, η παραγωγή του Wheeldon αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα σύγχρονο κλασικό, χορευτικό δράμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like