Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Το spin-off της τριλογίας Ocean του Steven Soderbergh, Ocean’s 8,έφτασε στους κινηματογράφους, φέρνοντας μαζί και μερικά από τα μεγαλύτερα γυναικεία ονόματα του Hollywood (Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, κ.α.). Παράλληλα κυκλοφορεί η δραματική περιπέτεια «Αγαπώντας τον Πάμπλο» με την Penélope Cruz και τον Javier Bardem στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – H Συμμορία των 8 (Ocean’s 8)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter
Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Sandra Bullock) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ Cate Blanchett). Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Mindy Kaling), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι ( Sarah Paulson), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Rihanna) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Helena Bonham Carter). Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια – διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Anne Hathaway), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το MetGala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Αγαπώντας τον Πάμπλο (Loving Pablo)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo
Η άνοδος και η πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, Πάμπλο Εσκομπάρ, μέσα από τα μάτια της ερωμένης του και διάσημης δημοσιογράφου Βιρχίνια Βαγιέχο. Η ταινία καταγράφει την «ηγεμονία» του καρτέλ του Εσκομπάρ στην Κολομβία, σε μια περίοδο βίας και τρομοκρατίας που χώρισε τη χώρα στα δύο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Βαγιέχο με τίτλο «Loving Pablo, Hating Escobar».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like