Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

H ταινία «American Animals» φέρνει στη μεγάλη οθόνη τις πιο ριψοκίνδυνες και θρασύτατες ληστείες στην ιστορία της Αμερικής. Ο Dwayne Johnson επιστρέφει σε ακόμα μία περιπέτεια με το όνομα «Skyscraper», ενώ ο Sylvester Stallone κι ο Dave Bautista πρωταγωνιστούν στο « Escape Plan 2: Hades». Μαζί, η οπτικοακουστική εμπειρία του «Muse: Drones World Tour».

Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραλείψουμε την παιδική ταινία “Ξενοδοχείο για Τέρατα: Ώρα για διακοπές” που πρωταγωνιστούν στην ελληνική βερσιόν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η αγαπημένη μας Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Μία Αμερικάνικη Ληστεία (American Animals)

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Evan Peters, Ann Dowd, Barry Keoghan, Blake Jenner, Udo Kier, Jared Abrahamson
Η ασυνήθιστη και συναρπαστική αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων οι οποίοι, ενώ ζούσαν απολύτως φυσιολογικές ζωές, επιχείρησαν να φέρουν εις πέρας μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία των ΗΠΑ. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμεναν. Καθώς λοιπόν η παράτολμη κλοπή ξεκινούσε να παίρνει σάρκα και οστά, κάθε ένας από τους τέσσερις φίλους άρχισε να αναρωτιέται αν οι προσπάθειές τους να ενσταλάξουν ενθουσιασμό και νόημα στη ζωή τους, ήταν απλώς μια πλανεμένη προσπάθεια για την επίτευξη του Αμερικανικού Ονείρου.


Ουρανοξύστης (Skyscraper) / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Noah Taylor, Kevin Rankin
Ο μοναδικός Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary “Ουρανοξύστης” στο ρόλο του Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, ο οποίος, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες. Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει. Ο Γουίλ προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης (Escape Plan 2: Hades)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Xiaoming Huang, Jesse Metcalfe, 50 Cent, Chen Tang
Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2014 «EscapePlan». Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!

Muse: Drones World Tour
Είδος ταινίας: Μουσική
Με 130 live εμφανίσεις ανά τον κόσμο για την εν λόγω tour, ανάμεσά τους και η Αθήνα, και με ειδικά μεταμοντέρνα σκηνικά διαμορφωμένα έτσι ώστε να δίνουν στους θεατές μία 360 μοιρών οπτικοακουστική εμπειρία, οι προβολές αυτές υπόσχονται ένα θέαμα ξεχωριστό και δυναμικό! Υπόσχονται μία επαφή με το μέλλον! Κεντρικό ρόλο κατέχουν τα Drones, τα οποία κινούνται πάνω από την σκηνή και διασχίζουν το κοινό, καθώς και γιγαντιαίες οθόνες προβολής που αλληλεπιδρούν με τα μέλη της μπάντας onstage. Το θέαμα ολοκληρώνεται με LEDs και lasers που δένουν εξαιρετικά με τα κλασικά τους κομμάτια ““Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plugin Baby”, “Supermassive Black Hole” και “Knights of Cydonia.”

Hotel Transylvania 3 : Summer Vavation (Ξενοδοχείο για Τέρατα: Ώρα για διακοπές)
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like