Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

10420754_10153132499346955_3244403539393239277_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία (Insurgent) και σε 3D

Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας
Ηθοποιοί: Shailene Woodley,Kate Winslet, Ansel Elgort, Theo James
Το Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΝΤΑΡΣΙΑ αποτελεί το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ και είναι βασισμένο στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Η Τρίς Πράιορ καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς της δαίμονες και να συνεχίσει να μάχεται ενάντια στην ισχυρή συμμαχία που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της.

Amore Mio
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Τάκης Σπυριδάκης, Φάνης Μουρατίδης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μυρτώ Αλικάκη, Γθώργος Χρανιώτης, Αλέξανδρος Γιάννου, Ιωάννα Πηλιχού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Πάνος Μουζουράκης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων – ο πιο σέξι, σαφώς ακήρυχτος, αλλά και συναρπαστικός τις περισσότερες φορές, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια! Λαβωμένες καρδιές, φτερά τσακισμένα, όνειρα ανεκπλήρωτα, παράπλευρες απώλειες και απρόβλεπτα ξεκαρδιστικές, πολλές φορές, εξελίξεις… Όλα μπορούν να συμβούν στην «κόντρα» των σεξουαλικών αιωνίων! Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στην θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που κατάφερε να κλείσει σπίτια στην Ιταλία και να αναγκάσει τους «γείτονες» σε γέλια μέχρι δακρύων. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο!

O Άνθρωπος του Νοέμβρη (The November Man)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko
Με κωδικό όνομα “TheNovemberMan”, ο Πίτερ Ντέβερο (Πιρς Μπρόσναν) είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος και καλά εκπαιδευμένος πρώην πράκτορας της CIA, ο οποίος παρασύρεται από την ήσυχη συνταξιοδότηση του εξαιτίας μιας πολύ προσωπικής αποστολής.Πρέπει να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ (ΌλγκαΚιριλένκο), η οποία θα μπορούσε να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μια συνωμοσία δεκαετιών. Θα ανακαλύψει σύντομα πως η αποστολή του τον έχει κάνει στόχο ενός παλιού του φίλου και προστατευόμενο της CIA, του Ντέιβιντ Μέισον (ΛουκΜπρέισι). Με τις υποψίες για την ύπαρξη ενός καρφιού στην υπηρεσία να μεγαλώνουν, ο Ντέβερο δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν και δεν υπάρχουν κανόνες ή σταθερές για να τον βοηθήσουν.

Σον το Πρόβατο: Η Ταινία (Shaun the Sheep Movie) – Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Justin Fletcher, John Sparkes
Ο Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα ΜόζιΜπότομ και υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ, ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Παρά τις προσπάθειες του Σον, η ζωή στη φάρμα τους έχει δυσκολέψει, κι ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο: να πάρουν ρεπό. Πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου και οι αταξίες του Σον θα απομακρύνουν τον άμοιρο αγρότη τη φάρμα του. Με τη βοήθεια του κοπαδιού, ο Σον θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Πόλη για να σώσουν τον αγρότη- η αποτυχία δεν είναι επιλογή!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like