Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

11247504_10153245935846955_3355732178810789370_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – DEMONIC
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Maria Bello, Frank Grillo, Cody Horn, Dustin Milligan, Megan Park
Στο «Demonic» ο άγριος φόνος πέντε νεαρών σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι ερευνάται από έναν ντετέκτιβ και μία ψυχολόγο, οι οποίοι ανακρίνουν τον μοναδικό, και βαθιά σοκαρισμένο, επιζώντα. Εκείνος ισχυρίζεται ότι το μακελειό προκλήθηκε από διάφορα πνεύματα που προσέλκυσε η τελετή της παρέας για προσέλκυση υπερφυσικών οντοτήτων. Παράλληλα με την αφήγησή του, εμείς βλέπουμε τα αιματηρά γεγονότα της προηγούμενης νύχτας, που η παρέα βιντεοσκόπησε…

Vice: Η Πόλη της Βίας (Vice)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Ambyr Childers, Thomas Jane, Bryan Greenberg, Bruce Willis, Johnathon Schaech
ToVice, είναι μια πόλη–θέρετρο δημιούργημα του Τζούλιαν Μάικλς (Μπρους Γουίλις). Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την πόλη είναι ότι δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ακραία φαντασίωση τους χρησιμοποιώντας ανδροειδή ρομπότ. Όταν ένα από αυτά καταφέρνει να αποδράσει από τις εγκαταστάσεις, οι άνθρωποι του Vice θα πρέπει πάση θυσία να το φέρουν πίσω.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like