Οι 10 τάσεις της μόδας που οι άντρες μισούν και οι γυναίκες αγαπούν

dramatic make up

Οι επιλογές μας στη μόδα μπορεί να ενθουσιάζουν εμάς ή τις φίλες μας, μπορεί να αποτελούν αγαπημένη ασχολία οι βόλτες στα μαγαζιά ή το ξεφύλλισμα των περιοδικών, το χάζι στο Internet μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό το ένα και μοναδικό τέλειο μπλουζάκι, αλλά οι άντρες έχουν δική τους άποψη. Θα μου πείτε, γι’ αυτούς ντυνόμαστε;
Ελάτε, ας το παραδεχτούμε, φυσικά και ντυνόμαστε Και γι’ αυτούς και μπορεί να μην «μασήσουμε» αν κάτι δεν τους αρέσει, αλλά δεν είναι κακό να ακούσουμε και την δική τους γνώμη που πολλές φορές έχει πλάκα!

Τι λατρεύει να μισεί το άλλο φύλο;

  1. Οι αγαπημένες μπότες Ugg: Νούμερο 1 στη λίστα όλων των ερωτηματολογίων, οι μπότες που τόσο μας έχουν βολέψει δεν αρέσουν καθόλου στους αγαπημένους μας και είναι ένας λόγος που χαίρονται γιατί είναι καλοκαίρι και δεν θα πρέπει να μας βλέπουν με αυτές. Ο λόγος; Τους φαίνονται χοντροκομμένες και καθόλου θηλυκές, αλλά τι να κάνουμε που είναι τόσο άνετες;
  2. Νέον αποχρώσεις: Μας ενθουσίασαν τα τελευταία χρόνια, θυμηθήκαμε λίγο τα ντίσκο νιάτα μας ή οι νεότερες γνωρίσαμε μια δεκαετία συναρπαστική, αλλά τα αγόρια απλώς αγανάκτησαν. «Κακό γούστο», μουρμούρισαν οι περισσότεροι και εντάξει, εδώ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε ιδιαίτερα.
  3. leggings_denim_jeans

  4. Τα τζιν-κολάν: Μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια που μπέρδεψε τους καλούς μας και τους φίλους μας. Είναι τζιν; Είναι κολάν; Τι είναι τέλος πάντων; Μην ξεχνάμε, οι άντρες απεχθάνονται τις περίπλοκες σκέψεις και καταστάσεις και εδώ τους βάλαμε δύσκολα!
  5. Μακιγιάζ βαρύ και φορτωμένο: Πασχίσαμε να μάθουμε αυτό το smokey eyes, πλάκα μας κάνουν ότι δεν τους αρέσει; Θα σας εντυπωσιάσει ίσως, αλλά ναι, οι άντρες μας προτιμούν είτε χωρίς καθόλου μακιγιάζ, είτε με πολύ διακριτικό make up. Ναι, ακόμη και το έντονο κόκκινο κραγιόν που τόσο αγαπάμε λειτουργεί απωθητικά στο άλλο φύλο γιατί τους μοιάζει «επιθετικό και ψεύτικο». Τι να πεις; Άβυσσος η ψυχή τους!
  6. harem-pants

  7. Φαρδιά παντελόνια: Και όταν λέμε φαρδιά παντελόνια εννοούμε τα πάντα, από τα boyfriend jeans, τα pajama pants, τις χαλαρές παντελόνες, όλα, όλα, όλα! Η δικαιολογία; Μας προσθέτουν κιλά και σηματοδοτούν ότι δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε σέξι, δηλαδή αμάρτημα μεγάλο!
  8. XL sunglasses

  9. Μεγάλα γυαλιά ηλίου: Αυτό πάλι γιατί, θα αναρωτηθείτε. Έλα μου όμως που τους αγχώνουν γιατί δεν κρύβουν το πρόσωπο, και επιπλέον τους φαίνονται «ψωνισμένα». Κύριοι, λυπούμαστε, αλλά δεν υπάρχει πια γυναίκα που να μην έχει ένα τέτοιο ζευγάρι και να το αγαπάει πολύ!
  10. highwaitted bikini

  11. Υψηλόμεσο: Μπικίνι, τζιν σορτσάκι, παντελόνι, φούστα, όλα παίρνουν ένα μεγάλο Χ στη λίστα των αντρών, αρκεί να έχουν υψηλή μέση.  Γιατί, ρωτήσαμε; Μα επειδή δεν κολακεύουν το σώμα και το αγαπημένο σημείο των οπισθίων ήταν η απάντηση και θα πρέπει να την σεβαστούμε ως αιτιολογημένη.
  12. Πλατφόρμες: Μα αλήθεια τώρα; Ναι, ναι, οι αγαπημένες σας πλατφόρμες δεν αρέσουν καθόλου. Τους φαίνονται χοντροκομμένες και θεωρούν ότι δεν κολακεύουν καθόλου τα γυναικεία πόδια!
  13. Τζιν ολόσωμες φόρμες: Γυναίκες είσαστε ή ο υδραυλικός της γειτονιάς; Γελάτε, αλλά αυτό σκέφτονται όταν μας βλέπουν με αυτό το τόσο comfy ρούχο.
  14. Kristen-Stewart-Elle-Androgyne

  15. Ανδρόγυνο ντύσιμο: Οι λόγοι είναι προφανείς. Τα σακάκια, τα αυστηρά πουκάμισα, τα παντελόνια σε ανδρική γραμμή είναι στοιχεία της δικής τους γκαρνταρόμπας και ας το ομολογήσουμε, οι καημένοι έχουν τόσα λίγα, αμαρτία να τους τα κλέβουμε και αυτά!

You may also like