Οι beauty αγορές μας την περίοδο των εκπτώσεων

  Τα ψώνια συνεχίζονται ακόμη και με click-away! Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και πραγματικά είναι ο καιρός που περίμενα για τα αγαπημένα μου καλλυντικά. Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα; Το μυστηριώδες μωβ, το θηλυκό μπορντό, το σοφιστικέ μπλε, το φωτεινό γκρι ή το λαμπερό μαύρο; Αυτή την εβδομάδα ξεχώρισα τις πραγματικές ανάγκες του makeup και πρόλαβα ευτυχώς να τα δω από κοντά. Νομίζω πως μάσκαρα θα μπορούσα να φοράω συνέχεια, ακόμη και στον ύπνο. Χωρίς αυτή δεν πάω πουθενά. Αποφάσισα να φοράω κραγιόν ακόμη κι αν δεν βολεύει αρκετές φορές με την μάσκα. Βοηθάει στην ψυχολογία ανεξαρτήτου επιλογής χρώματος.

Must mascara

Η CHANEL bronze top coat sparkling mascara είναισχεδιασμένη για να φοριέται μόνη ή πάνω από μαύρη μάσκαρα. Είναι ένα λαμπερό τοπ coat που γοητεύει με κάθε πινελιά, με επιλογή καθαρή ή ιριδίζουσα χάλκινη-πλατίνα.Αυτή η χάλκινη απόχρωση δίνει στα μάτια σας μια λεπτή λάμψη χρώματος που είναι εορταστική και όμορφη χωρίς να φαίνεται υπερβολικά τεχνητή. Παραμένει σταθερή χωρίς ξεφλούδισμα και διαρκεί για ώρες.

The Unicorn Style

Οι παστέλ ιριδίζουσες πινελιές που θυμίζουν ουράνιο τόξο «ντύνουν» το χειμερινό νεσεσέρ με την τελευταία λέξη της μόδας στο χρώμα. Τοlip gloss Le Rose Perfecto Liquid Balm No 10 του Givenchy είναι αυτό που αγάπησα. Ενώ το lip balm Hydrating Laura Mercier είναι μια δεύτερη λύση καθημερινή. Αν τώρα πραγματικά θέλετε ένταση, το κραγιόν Mon Reve Matte Lips Νο 14 θα είναι αντιπροσωπευτικό!

Dream Eyes

Οι κατάλληλες σκιές κάνουν το βλέμμα μας πιο γλυκό και θερμό, διώχνοντας την αρνητική ενέργεια πολλές φορές. Κρύβοντας το μισό πρόσωπο με την μάσκα μπορούμε να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα! Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο look ματιών.. .Συνδυάστε καφέ με έντονες κίτρινες πινελιές στα βλέφαρα και την εξωτερική γωνία και διατηρήστε ήσυχο το μακιγιάζ στο υπόλοιπο το πρόσωπο. Πράσινο με μωβ ή μπλε με ροζ θα εκσυγχρονίσουν το καθιερωμένο σας στυλ.  Και τι προτείνουμε; Τις νέες pocket palettes από την Sephora Collection για παιχνίδι δίχως τέλος και για νέα πολύχρωμα looks! 

Η SIZE UP MASCARA της Sephora Collection (πολύ πιο οικονομική από αυτή της Chanel) είναι και πάλι εδώ για να κάνει την κάθε μας μέρα μεγαλύτερη! Η no 1 μάσκαρα που χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες σε δευτερόλεπτα: μεγαλύτερος όγκος κατά 180% μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Επίσης ανακαλύψτε τις POCKET PALETTES με περισσότερους από 400 συνδυασμούς για αμέτρητα συγκλονιστικά looks που θα σας φτιάξουν την διάθεση!

Τολμήστε και ψωνίστε!

Ολα τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο eshop της Sephora.gr

You may also like