Οι Beauty φθινοπωρινές επιλογές μας

  Κάθε εποχή αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη της αλλαγής και στρεφόμαστε σε οτιδήποτε καινούργιο μας γοητεύσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες μας και να μην τις προσπερνάμε! Το φθινόπωρο όσο διαφορετικό και ας είναι από την καλοκαιρινή αύρα, έχει μια ρομαντική νότα που μας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς και ίσως πιο ρομαντικούς. Για αυτό και η μόδα αρκετές φορές επιλέγει τα θερμά γήινα χρώματα του καφέ και του πράσινου διότι εκείνα μας προσελκύουν περισσότερο μόλις οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν. Διαλέξαμε τα πιο «ζεστά» προϊόντα για να εναρμονιστούμε με το φθινοπωρινό mood..

Giorgio Armani Terra Di Gioia

Το νέο γυναικείο άρωμα του Giorgio Armani, είναι ένα αφιέρωμα στη ζεστασιά και τον αισθησιασμό που αποπνέει η αύρα της Μεσογείου. Αιχμαλωτίζει την αέναη μαγεία των Μεσογειακών περιοχών και ξεχωρίζει με νότες από τρυφερό αχλάδι και φρέσκες νότες εσπεριδοειδών. Διακρίνονται φρουτώδεις νότες και νότες βελούδινου γιασεμιού από την Ινδία. Υπερισχύει ο μόσχος και το ξύλο από κεχριμπάρι, τα οποία δημιουργούν την αίσθηση της φθινοπωρινής αύρας.

Eyeliner Le Smokey Eye YSL

Σχεδιάστε τις κομψότερες γραμμές με το νέο Crush liner Waterproof Liner. Η κρεμώδης υφή του το κάνει πολύ εύχρηστο ενώ ταυτόχρονα σας επιτρέπει να δημιουργείτε λεπτές γραμμές με μεγάλη ακρίβεια. Με μια πιο έντονη, καθαρά σχηματισμένη γραμμή αποκτάτε πιο επιβλητικό βλέμμα, ενώ απλώνοντας και σβήνοντας τη γραμμή, δημιουργείτε περισσότερο μυστήριο.

Gloss Bomb Heat Fenty

Η λάμψη και η απαλή αίσθηση τόνωσης και ζεστασιάς που αφήνει στα χείλη, δημιουργεί την πληρότητα που χρειάζεστε. Το καινοτόμο Plump Job περιέχει ένα μείγμα συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αναμφισβήτητα γοητευτικά χείλη. Πλούσιο σε βούτυρο shea ενώ το υγρό στοιχείο μεγιστοποιεί τον όγκο είτε μόνο του ή είτε σε στρώσεις πάνω από το κραγιόν. Αναδεύεται ένα ελαφρύ άρωμα ροδάκινου.

Chanel Lumieres et Vibrations

Εκφράσου ελεύθερα και δημιούργησε πρωτότυπα looks με διάρκεια. Είναι μια νέα παλέτα ζεστού τόνου με δύο ακόμη μεταλλικές αποχρώσεις, μία σατέν και μία ματ. Οι σκιές ματιών έχουν ημιδιαφανή έως αδιαφανή κάλυψη χρώματος και όταν οι αναμίξεις διαρκούν περίπου οκτώ ώρες. Υπάρχει ένα καλό εύρος βάθους και φινιρίσματος, οπότε θα σχηματίσετε ένα πιο ευέλικτο τετράγωνο.

Warm welcome! Good mood!

Featured image: unsplash.com/@marcelo2016

You may also like