Ο Αδάμ Τσαρούχης μας “παρουσιάζει” την συναυλία του με τη Ηρώ @St.George Lycabettus

12048402_10207236131679646_1403066575_nΤην Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, με αφορμή τη γνωστή γιορτή της μπύρας OKTOBERFEST , τo St. George Lycabettus σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία διοργανώνει μια βραδιά με Live συναυλία από την Ηρώ & τον Αδάμ Τσαρούχη οι οποίοι θα μας δροσίσουν με jazz ρυθμούς και αγαπημένα τραγούδια όσο εμείς θα απολαμβάνουμε ένα ταξίδι στο κόσμο της μπίρας, από την πλούσια παλέτα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Μιλήσαμε με τον Αδάμ με αφορμή τη συναυλία… Διαβάστε τι μας είπε
Τι να περιμένουμε από τη συναυλία σου με την Ηρώ στο St.George Lycabettus;
Αδάμ Τσαρούχης: Ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με ερμηνευτικά τραγούδια αγάπης . Με ωραία ντουέτα από μεγάλες φωνές που όλοι μας έχουμε αγαπήσει όπως ο Γιάννης Πάριος, Τζένη Βάνου , Μαρινέλλα , Γ. Βογιατζής κ.α καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφίες. Ένα πρόγραμμα νοσταλγικό με επιλεγμένα τραγούδια από την Ελληνική δισκογραφία σε επιμέλεια της Ηρώς.

12033509_10207236113199184_456362830_nΕίναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεστε μέσα σε ένα μήνα με την Ηρώ! Τι αποκόμισες από την προηγούμενη εμπειρία;
Αδάμ Τσαρούχης: Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με καλούς τραγουδιστές και μουσικούς . Και σίγουρα η Ηρώ είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και εξαιρετική μουσικός . Μαθαίνεις αρκετά πράγματα από την εμπειρία τους και την γνώση τους .Υπάρχει μία πολύ όμορφη χημεία μεταξύ μας , και έχει δημιουργηθεί και μία φιλία που αυτό πιστεύω βγαίνει πάνω στην σκηνή. Ελπίζω να υπάρξουν και άλλες τόσο όμορφες βραδιές μαζί της

Θα υπάρξουν κι άλλες κοινές σας εμφανίσεις; Ποια είναι τα σχέδια σου για τον χειμώνα;
Αδάμ Τσαρούχης: Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρξουν και άλλες κοινές εμφανίσεις γιατί είναι ένα πρόγραμμα που αγαπώ πολύ . Τα σχέδια μου είναι να βγει το πρώτο βίντεο κλιπ από τον δίσκο και να γίνουν live εμφανίσεις για την προώθηση του. Είμαι στο στάδιο που ψάχνω υλικό και σκέφτομαι την δεύτερη δισκογραφική δουλειά.

Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ ταξιδεύει έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη. Ο χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριο της, συναντιέται με τις jazz και swing διασκευές του ταλαντούχου ερμηνευτή. Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και δοκιμάστηκε η αγάπη τους γι’ αυτά μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται δύο για να τα μοιραστούν αλλά και δύο για να “χορευτούν” είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά» σε ένα πρόγραμμα – έκπληξη όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.

You may also like