Ο Αδάμ Τσαρούχης στο Faust

10253339_10203260394648705_366243137_n april 2014Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη μαγική βραδιά που θα μας “χαρίσει” ο πολυτάλαντος Αδάμ Τσαρούχης στο Faust, την Κυριακή 27 Απριλίου.
Έχοντας τελειώσει με τις παραστάσεις στο Badminton Theater όπου συμμετείχε στο “Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο”, και λίγο πριν ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να μαγέψει το κοινό της συμπρωτεύουσας με τη φωνή του, θα έχουμε τη χαρά να τον απολαύσουμε μετά από αρκετό καιρό σε έναν από τους πιο αγαπημένους του χώρους, στο κέντρο της Αθήνας.

Παρέα με τέσσερις εξαίρετους μουσικούς, τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο, τον Αδάμ Δόγκα στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο, την Έλλη Δαδήρα στο κοντραμπάσο και το τραγούδι και τον Γιώργο Κασαβέτη στα τύμπανα.

Σε μουσικές επιλογές από Jamie Cullum, Michael Buble, Frank Sinatra, Melody Gardot κ.α καθώς και τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με μια Jazz διάθεση, καθώς και την ραδιοφωνική επιτυχία “Μία αγάπη για το καλοκαίρι” . Θα ακουστούν επίσης και το πρώτο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη με τίτλο “Με τον Καιρό” και η διασκευή “Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα” από το νέο cd του Retropolis II καθώς και τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο με τίτλο “Σαν ταινία” που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες


Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 5 ευρώ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8 ευρώ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Για κρατήσεις, μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο [email protected]

You may also like