Ο Μάρτιος ξεκινά με Maison Francis Kurkdjian

Δεν ξέρω αν έχετε πάει στο Παρίσι αλλά ο πολυτελής οίκος Maison Francis Kurkdjian που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον αρωματοποιό θα μας ταξιδέψει στην πόλη του φωτός και της ελευθερίας. Το σύμπαν του είναι εξ ολοκλήρου εμπνευσμένο από το Παρίσι έχοντας δημιουργήσει μια συλλογή εκλεπτυσμένων αρωμάτων που θα θυμόμαστε και θα φοράμε καθημερινά με την έναρξη της Άνοιξης . Πιστεύει πως ο καθένας ανάλογα με τις επιθυμίες του, την ώρα της ημέρας ή τη διάθεσή του, μπορεί να περάσει από τη μια σύνθεση στην άλλη εξερευνώντας κάθεπιθανή επιλογή! Ένα άρωμα δεν είναι για όλη την ημέρα… Η συλλογή του μας μάγεψε για τις ιδιαίτερες λεπτεπίλεπτες δημιουργίες αρωμάτων για το life style της σύγχρονης γυναίκας. Τρία αρώματα που ξεχωρίσαμε…

  • Το OUD EXTRAIT DE PARFUM είναι ένα άρωμα προερχόμενο από το Λάος μαζί μυστήριο και αισθησιασμό. Πιστεύω πως αυτή η ερμηνεία του extrait de parfum χτίζεται από ένα κομψό, πολύτιμο και σπάνιο φυσικό συστατικό. Περιέχει musk και βανίλια και απελευθερώνει μια αρμονία πικάντικων, πλούσιων αρωμάτων. Μια έμπνευση του δημιουργού γεννημένη από την άμμο, τον άνεμο και το χρυσό. Όταν το δοκίμασα μου προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση λεπτότητας.
  • Το AQUA CELESTIA FORTE EAU DE PARFUM είναι για όσες αγαπάμε πολύ την θάλασσα και θέλουμε να την βλέπουμε συνέχεια γύρω μας. Το συγκεκριμένο άρωμα μας προκαλεί ευφορία έχοντας την αίσθηση της θάλασσας παντού. Το Aqua Celestia forte ενσαρκώνει την ακτινοβολία ενός δροσερού, εσπεριδοειδούς αρώματοςπροβάλλοντας τόνους πετιγκρέιν και γιασεμιού. Θα το λατρέψετε αφού μας οδηγεί σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης γαλήνης.
  • Το FEMININ PLURIEL EAU DE PARFUM είναι η αναζήτηση της αιώνιας θηλυκότητας, ενός μεγαλόπρεπου floral μπουκέτου. Μια όμορφη δημιουργία σχεδιασμένη να εκφράζει ελευθερία και αισθησιασμό, απαλλαγμένη από περαστικές μόδες. Νιώθουμε τις αισθήσεις μας πραγματικά αφυπνισμένες σε συνδυασμό με την Φλωρεντινή ίριδα, βιολέτα, Μαγιάτικο τριαντάφυλλο από την Γκρας, Αιγυπτιακό γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και μια νότα βετιβέρ για να ολοκληρώσει την φαντασία μας για όσες θέλουν να ξεφύγουν από την ρουτίνα…

Πετάξτε ότι σας ενόχλησε από τον χειμώνα και ανανεωθείτε φορώντας ένα καινούργιο άρωμα απολαμβάνοντας την εμπειρία του καινούργιου… Όλοι το χρειαζόμαστε!!

You may also like