Ο οίκος Gucci και ο παππούς σου προτείνουν την ίδια τάση για τη φετινή άνοιξη

Κι όμως ήρθε η στιγμή και συγκεκριμένα – κάνουμε λόγο για τη φετινή άνοιξη- που το στιλ του παππού σου θα συμβαδίσει με την αισθητική του οίκου μόδας Gucci. Το κλασικό και αγαπημένο ρούχο του παππού σου, η καζάκα, επανέρχεται ανανεωμένο και έτοιμο να το φορέσουν φέτος και οι γυναίκες με ένα τρόπο πιο σύγχρονο και στιλάτο.

CREDIT: GUCCI.COM /  Καζάκα Gucci

Η καζάκα είναι ένα μεταβατικό ρούχο για την άνοιξη αλλά και ένα item–κλειδί της ντουλάπας σου, που θα σε βοηθήσει να παίξεις με το mix&match στιλ. Φόρεσε το πάνω από πουκάμισα, t-shirt ακόμα και πάνω από φορέματα και δοκίμασε την πιο ενδιαφέρουσα τάση της άνοιξης.

CREDIT: GUCCI.COM / Καζάκα Gucci

Τα κορίτσια που μας εμπνέουν καθημερινά με το στιλ τους, έχουν φορέσει ήδη με επιτυχία την καζάκα:

  1. Για ένα πιο minimal αλλά στιλάτο αποτέλεσμα διάλεξε μια καζάκα σε nude χρώμα και συνδύασε τη με ένα λευκό τοπ και με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι. Για κάτι πιο ροκ και κουλ, διάλεξε ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια με τρουκς.

INSTAGRAM: @alyssainthecity
  • Δώσε μια ευκαιρία στο preppy look και δες τον εαυτό σου με άλλα μάτια. Για ένα πετυχημένο outfit μην ξεχάσεις να συνδυάσεις την καζάκα σου με ένα παντελόνι σε καρό μοτίβο και με ένα ζευγάρι κλασικά loafers.

INSTAGRAM: @ada_oguntodu
  • Για τις μέρες που έχει παραπάνω ψύχρα επίλεξε την πιο μακριά εκδοχή της καζάκας. Και επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της άνοιξης κάνε την διαφορά επιλέγοντας έντονα χρώματα, όπως το εντυπωσιακό πράσινο.

INSTAGRAM: @maria_bernad

Σκέφτεσαι και εσύ να δανειστείς την καζάκα του αγαπημένου σου παππού; Και εμείς το ίδιο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟY:  INSTAGRAM: @maria_bernad

You may also like