Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σκηνοθετεί το «Homo Greco»

“HOMO GRECO”, ένα θεατρικό έργο των Βαγγέλη Αλεξανδρή και Οδυσσέα Ανδρούτσου που σκηνοθετεί στο ντεμπούτο του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Προσδεθείτε στις θέσεις σας και ετοιμαστείτε να απογειωθείτε σε ένα ξεκαρδιστικό, διαγαλαξιακό ταξίδι, που πραγματεύεται την πορεία του Έλληνα από την αρχή της ύπαρξής του, περνώντας από εποχή σε εποχή, συνδυάζοντας την επιστημονική φαντασία με την πραγματικότητα. Άλλωστε, η ιστορία της Ελλάδας είναι από μόνη της επιστημονική φαντασία.

Σ’ έναν μακρινό γαλαξία, οι εξωγήινοι κάτοικοι του πλανητικού στερεώματος Μη-Στείριος, αποφασίζουν να μετακομίσουν σε έναν άλλο πλανήτη για να γλυτώσουν από την αφόρητη βαρύτητα. Έτσι, φτιάχνουν ένα πρωτοποριακό μοντέλο κατ’εικόνα και ομοίωση τους, για να αναλάβει την δύσκολη αυτή αποστολή. Το μοντέλο Γκρέκο έχοντας δίπλα του, κατόπιν απαίτησης, το μοντέλο Γκρέκα, περνάει από διάφορες δοκιμασίες ιστορικής σημασίας.

Κείμενο: Βαγγέλης Αλεξανδρής – Οδυσσέας Ανδρούτσος Σκηνοθεσία: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) Αναστάσης Κολοβός, Ηλέκτρα Τσακαλία, Χάρης Μπόσινας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Φανή Γεωργακοπούλου.

Θέατρο Σταθμός.
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

You may also like