Ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και κομψότητας έρχεται με τη συλλογή Massimo Dutti Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

Είναι κάποια καταστήματα ρούχων που με το πρώτο κιόλας βήμα καταλαβαίνεις ότι είναι φτιαγμένα για σένα κι ότι είναι έτοιμα να σου προσφέρουν ο,τι ακριβώς ζητάς εσύ κι η καθημερινότητά σου. Είναι εκείνα τα μαγαζιά που στην πρώτη “μυρωδιά” ξέρεις ότι η δημιουργικότητα και η καλαισθησία είναι τα βασικά συστατικά της συνταγής τους. Σ’ αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και το Massimo Dutti που με τη νέα του συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 υπόσχεται νέα σχέδια με πολύ γούστο.

Για τη γυναίκα που ψάχνει ένα στυλ που αναβλύζει αυτοπεποίθηση αλλά παράλληλα θηλυκότητα, η συλλογή έχει να προσφέρει σακάκια και jackets αυστηρά και σε καθαρές γραμμές ενώ κυριαρχούν οι συνδυασμοί, μονόχρωμο απέναντι στην τέλεια διχρωμία κι ο αέρας της κλασικής ραφής απέναντι σε σιλουέτες που φλερτάρουν με το μέλλον.

Από την άλλη, η ανδρική συλλογή χαρακτηρίζεται από τον ασυναγώνιστο συνδυασμό της μινιμαλιστικής αυστηρότητας με την ακρίβεια. Σιλουέτες ντυμένες με δέρμα, φυσικά υλικά και νέους όγκους δημιουργούν τολμηρά αλλά πάντα κομψά look. Το νέο καλοκαιρινό κοστούμι είναι μια ωδή στην άνεση και το χαλαρό στυλ και τα κομμάτια είναι ευέλικτα, με άνετα κοψίματα και απαλά χρώματα, ώστε να ταιριάζουν άψογα με την κάθε περίσταση.

Μια ματιά στη συλλογή αρκεί για να μας πείσει:

You may also like