“Έκλεισε” κι ο κακός των “Ocean’s Eight”

Στο ρόλο ο Damian Lewis.

Πόσα έχουμε ακούσει κι άλλα πόσα έχουμε διαβάσει για το πολυαναμενόμενο γυναικείο spin-off των “Ocean’s Eleven”…

Τώρα έρχεται άλλο ένα update σε ό,τι αφορά τη θηλυκή συμμορία της Sandra Bullock. Ο λόγος για τον απαραίτητο “κακό” της ταινίας, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Damian Lewis.

Για την ακρίβεια ο Lewis θα υποδυθεί τον πρώην εραστή της Bullock κι αντικείμενο της εκδίκησής της. Επομένως μπορούμε να υποθέσουμε πως ο Damian Lewis θα μπορούσε να είναι το “θύμα” των “Οκτώ”. Θα μου πείτε τώρα… πώς μπορεί να είναι ο κακός της υπόθεσης αν αυτός πέσει θύμα ληστείας; Πρώτον: στις heist movies πάντα ο πρωταγωνιστής – αρχικλέφτης είναι ο good guy. Δεύτερον, να σας θυμίσω το χαρακτήρα του Terry Benedict (Andy Garcia) στους “Ocean’s Eleven” – που δεν τον λες και Παναγίτσα!

Επίσης στα πλατό των γυρισμάτων της ταινίας θα βρεθεί και ο Matt Damon ο οποίος αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην πλοκή υποδυόμενος… ποιον άλλον; Το Linus Caldwell, το χαρακτήρα του από τη “Συμμορία των Έντεκα” (*διακριτικό “yayyy!”*)!

Εδώ, φυσικά, μπορούμε να θυμίσουμε το υπόλοιπο cast της ταινίας. Ποιες θα δούμε; Τις Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina και Rihanna. Η σκηνοθεσία είναι του Gary Ross (“Seabiscuit”, 2003) ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο με την Olivia Milch.

Πηγή

You may also like