Ο Giorgio Armani δημιούργησε νέα ιστοσελίδα

Ο οίκος Giorgio Armani παρουσιάζει τη νέα του ιστοσελίδα!armanibeauty.com

Για το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας, έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τη νέα καμπάνια του Acqua di Gio Essenza, το διαφημιστικό σποτ σε σκηνοθεσία Bruce Weber, όπως και αποκλειστικό περιεχόμενο, ειδικά επεξεργασμένο για ψηφιακή χρήση.

Ένας πολυτελής σχεδιασμός και μια δυναμική συντακτική προσέγγιση: η νέα πλατφόρμα αναλαμβάνει την πρόκληση να αναδεικνύει τα προϊόντα στις πραγματικές τους διαστάσεις και γιορτάζει τη δύναμη των συναισθημάτων. Με το τολμηρό concept, « Crossing The Line », το website αναδεικνύει το DNA της μάρκας όσο ποτέ, εξερευνώντας την ομορφιά σε όλες της τις εκφάνσεις: από την εμπειρία στο προϊόν, από την έμπνευση στη συμβουλή, από τη φωτογραφία στο παράδειγμα. Οι επισκέπτες θα βρουν περιεχόμενο που αφορά στα αρώματα Giorgio Armani και Armani Privé, όπως και για το μακιγιάζ και τις συλλογές περιποίησης προσώπου του οίκου.

Χάρις στο πλούσιο και φιλόδοξο πρόγραμμα σύνταξης, η πλατφόρμα δίνει περιεχόμενο στην καρδιά της εμπειρίας των χρηστών και προσφέρει ολοκληρωμένη εμπλοκή με τον κόσμο Armani Beauty. Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν το περιεχόμενο ή μέσω κλασσικής περιήγησης (browsing) ή μέσω μηχανών αναζήτησης . Έγιναν τεχνικές βελτιώσεις για εύκολη περιήγηση μέσω tablets και ενσωματώθηκαν όλες οι νέες τεχνικές κοινοποίησης για τα facebook, twitter, pinterest.Με το αδιαμφισβήτητο μοντέρνο σχεδιασμό, το website ενδυναμώνει τη σχέση μεταξύ του Armani beauty και της μόδας με κατευθείαν links στις εκδηλώσεις και στα νέα της μόδας Armani.

Ανάμεσα στον ουρανό και στη θάλασσα. Για το λανσάρισμα της πλατφόρμας, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τη νέα καμπάνια του Acqua di Gio Essenza, το διαφημιστικό σποτ σε σκηνοθεσία Bruce Weber, όπως και αποκλειστικό περιεχόμενο ειδικά επεξεργασμένο για ψηφιακή χρήση.Μεταξύ άλλων το Acqua di Gio director’s cut. Ένα διαφορετικό και διάρκειας 1’ TV σποτ. Το προσωπικό όραμα του Bruce Weber για το Acqua di Gio, ποιητικό και έντονο. Δυναμικές και όμορφες εικόνες που συνδυάζουν αισθησιασμό και ανδρική δύναμη, ασυνήθιστες όψεις που αιχμαλωτίζουν το συναίσθημα της στιγμής.

Μια δυνατή και αισθησιακή συνάντηση ανάμεσα στον ωκεανό και στον νέο, θεϊκό άνδρα που ξυπνά τις αισθήσεις με κάθε τρόπο. Ο άνδρας είναι ένα με τον ωκεανό. Ο ωκεανός ακολουθεί τον ρυθμό του, αγκαλιάζει τις κινήσεις του, κινείται ακόμα και με την αναπνοή του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα προϊόντα maquillage και περιποίησης Giorgio Armani, θα τα βρείτε στις boutiques Giorgio Armani στα παρακάτω καταστήματα:

• Ηondos Center Κολωνάκι, Μέρλιν 6

• Ηondos Center Γλυφάδα, Άλσους 3

• Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, Γεωργ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης

• Hondos Center Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 3

• ATTICA, Πανεπιστημίου 9, City Link, Σύνταγμα

Πηγή:http://www.joywood.gr

You may also like