Ο Walter White επιστρέφει (;)… στη μεγάλη οθόνη!

 

Με την ολοκλήρωση του “Breaking Bad” το 2013, οι fans της σειράς βρήκαν ένα είδος παρηγοριάς στο prequel tv show “Better Call Saul”. Προφανώς, όμως, ενώ εύχονταν να ξαναδούν σε δράση τον Walter White (Bryan Cranston), δε φαντάζονταν πως ο παραγωγός των shows, Vince Gilligan, επεξεργαζόταν ήδη την ιδέα. Και τώρα που αυτή απέκτησε μία υπόσταση, πραγματοποιεί την ευχή των φίλων του White!

Σύμφωνα με πηγές του Collider, ο Gilligan έχει γράψει το σενάριο της ταινίας κι ετοιμάζεται να αναλάβει και τη σκηνοθεσία στην Albuquerque, όμως μέχρι τώρα καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει δημοσιευθεί ή έστω διαρρεύσει.

Η επιβεβαίωση, όμως προήλθε από τον πρωταγωνιστή του “Breaking Bad”, Bryan Cranston, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως “ναι, θα γυριστεί μία ταινία ‘Breaking Bad’, όμως δεν έχω λάβει το σενάριο, δεν το έχω διαβάσει. Επομένως εξακολουθεί να υπάρχει η απορία για το αν ο Walter White θα εμφανιστεί”.

Η παραπάνω δήλωση και η μυστικοπάθεια που καλύπτει το project εγείρουν ερωτήσεις όχι μόνο για τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν, αλλά και για το χρονικό πλαίσιο στο οποίο η ταινία θα διαδραματίζεται. Επομένως, μέχρι κάποια λαγωνικά να εντοπίσουν στα πλατό τους ηθοποιούς, κανείς δε γνωρίζει αν η ταινία θα είναι συνέχεια των γεγονότων του “Breaking Bad”, ένα prequel όπως το “Better Call Saul” ή αν θα εξελίσσεται παράλληλα με τις καταστάσεις στο “Breaking Bad”.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι υπομονή, ωστόσο εγώ θα είμαι σε ετοιμότητα για να σας μεταφέρω τις όποιες εξελίξεις για εσάς και μόνο για εσάς, “Breaking Bad” φίλοι!

You may also like