Παίζουμε στον Πειραιά… με τα playmobil και τις 4moms.gr

Είναι πρωί Κυριακής και δεν έχετε αποφασίσει πώς θα απασχολήσετε σήμερα τα παιδιά σας; Ή αν είστε λάτρεις των Playmobil πώς θα περάσετε καλά με τον καλύτερο τρόπο; Σας έχουμε την καλύτερη πρόταση…για τις επόμενες εβδομάδες!

Η Λέσχη Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (Ακτή Μουτσοπούλου) ανοίγει και πάλι τις πόρτες της στους μικρούς φίλους του Πειραιά για να παίξουν και να διασκεδάσουν με τα αγαπημένα τους Playmobil. Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση, το Μάιο του 2015, όπου περισσότερα από 5000 παιδιά έπαιξαν στον pop-up παιδότοπο της Playmobil στον Πειραιά, η δράση επαναλαμβάνεται! Φέτος ιππότες, δράκοι, πειρατές, αλλά και αγρότες με τα ζωάκια τους αποβιβάζονται τον Μάιο στη Μαρίνα Ζέας.

Η Playmobil σε συνεργασία με το site που απευθύνεται στη σύγχρονη μητέρα, το 4moms.gr, και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, προσκαλεί τα παιδιά να παίξουν καθημερινά με ελεύθερη είσοδο έως και τις 28 Μαΐου.

Ωράριο λειτουργίας:
-Καθημερινά: 16:00 – 21:00
-Σάββατοκύριακα: 10:00-20:00
-Δευτέρα 1η Μαΐου: 10:00 -20:00

Κάθε Σαββατοκύριακο διοργανώνονται παράλληλες δράσεις και με την υποστήριξη του Aegean Omiros College, του εκπαιδευτικού ιδρύματος που διαθέτει υψηλό επίπεδο σε ανθρώπινο δυναμικό, υλικοτεχνική υποδομή καθώς και πολύχρονη εμπειρία σε τριτοβάθμια εκπαίδευση, ώστε να εξασφαλίζει την μέγιστη ποιότητα σπουδών για τους φοιτητές του.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:

 Κυριακή 7 Μαϊου, 12:00 – 14:00 – Αθλοπαιδίες
 Κυριακή 14 Μαϊου, Γιορτή της Μητέρας, 12:00 – 14:00 – Τα παιδιά φτιάχνουν ευχετήριες κάρτες και γλυκά για τη μαμά – Face Painting – Δωρεάν περιποίηση για μαμά & κόρη
 Σάββατο 20 Μαϊου, 18:00 – 20:00 Παρουσίαση του παραμυθιού Playmobil Play and Give «Ο Διας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς»
 Κυριακή 28 Μαϊου, 12:00 – 14:00 Safe Water Sports: ενημέρωση παιδιών και γονιών για την ενίσχυση της ασφάλειας στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Για ένα μήνα στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά (Λέσχη Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ακτή Μουτσοπούλου) παίζουμε με τα αγαπημένα μας Playmobil, ενημερωνόμαστε και διασκεδάζουμε.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

You may also like